| Vesti | Hardver | Asus predstavio unapređenu K seriju laptopova
Hardver

Asus predstavio unapređenu K seriju laptopova

uvodna

Unapređena K serija laptopova kompanije ASUS donosi širok spektar naprednih mogućnosti u pristupačnom tržišnom segmentu, čineći atraktivne laptopove i aktuelne tehnologije dostupnim najvećem broju korisnika. Korišćenjem aluminijuma na kritičnim delovima kućišta, ASUS je učinio da kućište bude istovremeno dopadljivo i izdržljivo. Novi laptopovi odražavaju ASUS DNA posvećenost dopadljivom dizajnu, kvalitetnom zvuku i kompletnoj cloud usluzi, a sve sa fokusom na zadovoljstvo korisnika.

 

Unapređeni dizajn K serije donosi dizajnerska rešenja koja olakšavaju korišćenje, a aluminijum upotrebljen na kritičnim mestima će učiniti laptopove izdržljivijim. Kupci se mogu odlučiti za jednu od šest boja koje obuhvataju crvenu, plavu, ružičastu, belu, crnu i indigo. Na polju zvuka, K serija je dobila unapređenje u vidu ASUS SonicMaster Lite tehnologije. Korišćenjem većih zvučnika i čvršćih materijala, kao i unapređenim procesiranjem signala, SonicMaster Lite tehnologija bi trebala da donese povećanje kvaliteta zvuka prilikom slušanja muzike, gledanja filmova, ali i jasnijim zvukom tokom audio i video razgovora.

 

ASUSK 01 T

 

Ispod haube se nalaze aktuelni x86 procesori oba proizvođača, pa se korisnici mogu odlučiti za neki od Intel Core i3/i5/i7 ili AMD Trinity APU modela. nVidia GeForce 600 i AMD Radeon 7660G/7670M serija grafičkih čipova je tu da se postara da novi laptopovi imaju adekvatne 3D perfomanse, a ASUS Super Hybrid Engine II tehnologija hibernacije je tu da se postara da laptop bude u upotrebnom stanju u samo dve sekunde, uz istovremeno očuvanje autonomije. Zahvaljujući Hybrid Engine II, novi laptopovi u stand-by režimu provesti i do dve nedelje.

 

ASUSK 02 TASUSK 03 T

 

Specifikacije:


ASUSK 04

 

Što se ostalih mogućnosti tiče, ASUS je obezbedio svoju dobro poznatu IceCool tehnologiju (koja obezbeđuje da oslonac za dlanove bude prijatno hladan tokom korišćenja), SuperBatt (koja utrostručuje broj ciklusa punjenja i pražnjenja baterije), touchpad veće površine i ojačanu chiclet tastaturu.

Inače ovo nije prvi put da kompanija ASUS unapređuje svoju K seriju laptopova, jer su unapređenja rađena i prethodne godine što možete videti na sledećem linku.


Izvor: ASUS


Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar