| Vesti | Hardver | ASUS Overclocking i modding challenge
Hardver

ASUS Overclocking i modding challenge

Kompanija ASUS organizuje spektakl u Delta City-u pod nazivom: „ASUS OVERCLOCKING AND MODDING CHALLENGE“. U periodu između 9-tog i 10-tog (subota i nedelja) avgusta imaćete priliku da vidite overkloking na ASUS ROG Z97 pločama u kombinaciji sa ASUS grafičkim kartama sa Nvidia GPU-ovima, Intel i7 4790K procesorima, Kingston HyperX Predator KHX26C11T2K2/8X memoriji i SSD-ovima, Coolermaster V1200 Platinum napajanjima, a sve to hlađeno na tečnom azotu.

Pored zvučnih imena lokalnih overklokera (HW GURUS tima) kao što je Perica_barri, nikolas61, Razer, Quake, domintor, donmarkoni, tu će se naći i gost od velikog značaja, tj. jedan od 5 najboljih overklokera na svetu  – „Xtreme Addict“-a čiji će zadatak biti da nadmaši rezultate momaka iz HW GURUS-a. Konačan cilj je veoma jednostavan – obaranje aktuelnih svetskih rekorda i druženje.

Drugi deo ove manifestacije vezan je za „ASUS MODDING CHALLENGE“ tj. ovo je deo gde gledaoci nastupaju. Naime, ukoliko imate modovano kućište sa ASUS matičnom pločom i grafičkom kartom u tom slučaju imate velike šanse da učestvujete na ovom takmičenju i osvojite veoma vredne nagrade.

 

ASUS OC modding event poster

 

Vaš zadatak je jednostavan, tj. bitno je da na svom matičnom forumu u temi gde se nalazi ova vest postavite link ka svom modu kućišta gde se nalaze slike Vašeg moda. Takođe svoj mod možete poslati i uredničkom timu naše Facebook stranice putem poruke na https://www.facebook.com/ASUS.ZAPADNI.BALKAN . ASUS će razmotriti 10 najboljih modova do 5-tog avgusta i obavestiti učesnike, čiji zadatak je da svoje modovane računare donesu u Delta City 9. avgusta do 10h ujutro. Računari će ostati u Atrijum delu tržnog centra do 10. avgusta do 15h kada ćemo proglasiti pobednike. Prvo mesto određuje ASUS žiri, dok drugo i treće publika Delta City-a. 

 

ASUS R9290X DC2OC 4GD5 T ASUS ROG Vulcan PRO T CM Cosmos II T

 

Ono što je bitno spomenuti je da se takmičari bore ne samo za robne nagrade nego i za pehare „ASUS MODDING CHALLENGE-a“ – shodno tome borite se ne samo za nagrade nego i za čast!

 

ASUS ROG Matrix R9 290X T ASUS Strix-Pro T ASUS Cerberus T

 

ASUS MODDING CHALLENGE – nagrade:

 

Prvo mesto: ASUS R9 290 DirectCU II OC, ASUS Vulcan PRO i Coolermaster Cosmos II

Drugo mesto: ASUS Matrix Platinum R9 280X i ASUS Strix Pro

Treće mesto: ASUS Xtion

 

Sponzori ove manifestacije su: ASUS, Intel, Coolermaster, Nvidia, Kingston, Delta City, kao i Monitor systems.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar