| Vesti | Hardver | Veliko letnje Raijintek darovanje, runda druga!
Hardver

Veliko letnje Raijintek darovanje, runda druga!

Raijintek Summer Giveaway

Drugi, ali verovatno ne i poslednji Raijintek giveaway! Dragi čitaoci PCAXE website-a, PCAXE forumaši i fanovi PCAXE Facebook stranice, pred Vama je još jedan vredan, drugi po redu giveaway. Sve je veoma jednostavno, Raijintek još jednom snabdeva, PCAXE sprovodi. U pitanju su dva proizvoda koja će se u ovoj rundi darovati.

U prošlom kolu smo podelili tri vrhunska Raijintek kulera, Tisis, Themis Evo i Pallas niskoprofilni kuler…

Ptičice cvrkuću da će vrlo verovatno biti i trećeg giveaway-a, ali hajde da ne trčimo pred rudu, da vidimo šta se sada deli!

 

 

Pobednici druge runde će biti nagrađeni jednim Raijintek VGA kulerom i jednim kućištem! Nagradni fond Drugog kola se sastoji od Raijintek Morpheus univerzalnog VGA kulera i Raijintek Agos kućišta. Svi ovi proizvodi su viđeni na našem portalu, gde su bili detaljno testirani i dobili visoke ocene! Agos koji se dodeljuje je specijalna bela PCAXE verzija kućišta!

 

Raijintek Summer Giveaway 1 T

 

Uslovi učešća su veoma jednostavni! Nažalost, za one koji ne vole Fejsbuk, biće potrebno dosta lajkovanja!

Idemo redom! Da biste ostvarili pravo učešća u izvlačenju, treba da pratite narednih pet jednostavnih poteza:

 

Treba da (1) lajkujete Raijintek Co. Ltd. Fejsbuk stranicu (matičnu Raijintek stranicu),

Raijintek Summer Giveaway 4 T

 

Treba da (2) lajkujete Raijintek Balkan Fejsbuk stranicu,

Raijintek Summer Giveaway 5 T

 

Treba da (3) lajkujete našu, PCAXE Fejsbuk stranicu.

Raijintek Summer Giveaway 6 T

 

Na PCAXE stranici ćete videti članak u vezi ovog darovanja. Taj post treba da (4) lajkujete i da (5) podelite na svom Facebook profilu sa pratećim komentarom po želji.

Raijintek Summer Giveaway 8 T

 

Treba da obratite pažnju na to da Vam “privacy” na profilu ili na tom određenom post-u bude podešen na “public” za vreme izvlačenja. Samo na taj način smo u mogućnosti da proverimo da li ste stvarno odradili svih pet koraka i onda Vas možemo uvrstiti u izvlačenje.

Prikupljanje učesnika za giveaway traje od 23.07.2014. do 06.08.2014. Na taj dan, za tačno dve nedelje, uveče nakon 19:00 ćemo preko RANDOM.ORG sajta izvući dobitnike. Prvo dvoje sa liste će osvojiti robu po sledećem redosledu:

  1. mesto – Raijintek Morpheus,
  2. mesto – Raijintek Agos PCAXE White

 

Raijintek Summer Giveaway 2 T

 

Pravo na učešće imaju svi sa teritorije Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. Uslov je da se nagrada preuzme u PCAXE redakciji, a brzom poštom šaljemo samo na teritoriji Srbije (troškove slanja snosi primalac). Što se tiče Hrvatske i BiH, obećavamo da će PCAXE učiniti sve što je u njegovim moćima da osvojene nagrade dođu do svojih dobitnika što brže i bezbolnije! U prethodnom Raijintek giveaway-u smo se postarali da svi dobitnici dobiju svoje nagrade bez ikakvih troškova, pa ne vidimo zašto ne bismo to mogli ponoviti. Srećno!

 

Komentarišite na forumu…