| Vesti | Hardver | Antec – Atom – Mid9 – Akcija
Hardver

Antec – Atom – Mid9 – Akcija

Antec Atom Mid9

Postoje određene domaće kompanije koje se uvek zalažu za dobrobit korisnika i kupaca. U ovom slučaju su to Mid9 – oficijalni uvoznik i distributer za Antec proizvode, Atom Computers – maloprodaja računarskih komponenti i naravno PCAXE – tj. mi.

O čemu se radi? Radi se o super ponudi gde su članovima PCAXE foruma ponuđena dva Antec napajanja po specijalnim cenama, a napajanja su dostupa u Atom prodavnici računarskih komponenti.

Izbor napajanja od kojih možete da birate su 550W model sa oznakom TP-550C TruePower Classic i 750W model oznake TP-750C TruePower Classic. Oba modela ispod šasije imaju „made by“ Seasonic platformu, a Antec značka samo dodatno uliva poverenje u ova napajanja. 

 

Napajanja dodatno karakterišu 80 PLUS GOLD sertifikat i povećana efikasnost od 92%, zagarantovanih kontinualnih 550W/750W snage, pametna kontrola ventilatora radi optimalnog odnosa hlađenja i buke, 120mm ventilator sa dva kuglična ležaja, kvalitetni japanski kondenzatori i mnoštvo korisnih i veoma bitnih zaštita itd. Ne smemo zaboraviti da spomenemo ni pet godina garancije koju Antec daje na ova napajanja!

 

Antec TP-550C T Antec TP-750C T

 

Cena za članove PCAXE foruma će iznositi 69,50 evra za 550W model, odnosno 89,50 evra za 750W model, u dinarskoj protivvrednosti. Da bi Vam ove neverovatne cene bile dostupne, potrebno je da kontaktirate Atom Computers i da obavite rezervaciju tako što ćete ostaviti svoje korisničko ime sa foruma. Akcija je aktuelna dok traju zalihe!

 

Antec Atom Mid9

 

Dodatne informacije o ovim modelima napajanja možete pogledati u pratećem PDF dokumentu za TP-550C i za TP-750C.

 

Korisni link: Atom.rs

 

Komentarišite na forumu