| Vesti | Hardver | AMD Power Pack
Hardver

AMD Power Pack

AMD Power Pack

AMD po prvi put planira da ponudi 6 procesora i 6 kulera u jednom maloprodajnom pakovanju, namenjenom proizvođačima sistema svih veličina.

Pod nazivom „AMD Power Pack“, ova ponuda će omogućiti malim proizvođačima sistema širom EMEA regije da ostvare bolju vrednost na sistemima baziranim na AMD procesorima, tako što će ostvariti više profitne margine ili što će moći da pruže konkurentnije cene za krajnje korisnike. 

 

Ova ponuda omogućava proizvođačima sistema da upotrebe AMD kako bi kreirali prilagođenu ponudu za tržišni segment na kojem uglavnom propuštaju da ostvare uštedu.

 

AMD Power Pack 1 T AMD Power Pack 2 T

 

AMD je odabrao da u „Power Pack“ stavi 6 procesora, a ova ponuda će obuhvatati A8-6600K i Athlon X4 760K procesore. Ovi procesori su izabrani zbog svoje popularnosti na tržištu i u kanalu prodaje jer su otključani za overklokovanje i kompatibilni sa FM2 / FM2+ platformom. Proizvođačima sistema koji nude PC konfiguracije po pristupačnim cenama, a čija je proizvodnja manja od 500 sistema po kvartalu, ovo omogućava da svojim kupcima ponude opcije u svim cenovnim kategorijama i konfiguracijama.

 

AMD Power Pack 3 T AMD Power Pack 4 T

 

„AMD Power Pack”-ovi bi trebali da stignu u EMEA regiju krajem avgusta, odnosno početkom septembra 2014.

 

Izvor: AMD

 

Komentarišite na forumu….

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar