| Vesti | Hardver | LUXA2 Clip serija nosača
Hardver

LUXA2 Clip serija nosača

LUXA2 Clip

Nova LUXA2 Clip serija univerzalnih postolja za automobile

 

LUXA2 objavljuje novu seriju držača za automobile, namenjenu prenosivim uređajima: Smart Clip, Cigar Clip univerzalno postolje/držač za automobile sa USB portom za punjač i Tab Clip univerzalno postolje za automobile i pisaće stolove.

LUXA2 Clip serija nudi rešenja držača za uređaje onim korisnicima koji zahtevaju funkcionalnost tokom vožnje, a u isto vreme olakšava upotrebu uređaja i povećava bezbednost u saobraćaju. 

 

Smart Clip univerzalno postolje za automobile i pisaće stolove

Smart Clip držač je elegantan, lagan i jednostavan za upotrebu, a namenjen je 3,5” – 6” uređajima. Koristeći princip vakuuma, ovo postolje omogućava optimalno prianjanje za postavljanje na šofer-šajbnu, instrument tablu ili pisaći sto. Smart Clip postolje poseduje i mogućnost rotacije/obrtanja za 360°, što uz jednostavnu instalaciju pruža bezbedan hands free pristup dolazećim pozivima i GPS navigaciji dok putujete od tačke A do tačke B.

 

LUXA2 Smart Clip 1 T LUXA2 Smart Clip 2 T LUXA2 Smart Clip 3 T

 

Preporučena maloprodajna cena za Smart Clip je 14,99 USD.

 

Cigar Clip univerzalno postolje za automobile sa USB portom za punjač

Cigar Clip je i držač i punjač, 2 u 1 rešenje namenjeno 3,5” – 6” prenosivinim uređajima. Ovo postolje pruža mogućnost rotacije/obrtanja za 360° i mogućnost podešavanja visine. Pored toga, Cigar Clip obezbeđuje dodatnu funkcionalnost u vidu USB porta za punjač od 5V i 2A, kako bi Vaš pametni telefon, fablet ili tablet uvek bili napunjeni dok putujete.

 

LUXA2 Cigar Clip 1 T LUXA2 Cigar Clip 2 T LUXA2 Cigar Clip 3 T

 

Preporučena maloprodajna cena za Cigar Clip je 16,99 USD.

 

Tab Clip univerzalno postolje za automobile i pisaće stolove

Tab Clip je dizajniran za veće prenosive uređaje, a kao i Smart Clip se lako postavlja na šofer-šajbnu, instrument tablu ili pisaći sto. Pored mogućnosti rotacije/obrtanja za 360°, Tab Clip pruža i mogućnost podešavanja visine zahvaljujući fleksibilnom vratu, i time poboljšava ugao gledanja. Kako ovaj proizvod ne zahteva nikakav alat za montažu, postavka traje svega par sekundi, a kao i Smart Clip, jednostavno ga je i oprati.

 

LUXA2 Tab Clip 1 T LUXA2 Tab Clip 2 T LUXA2 Tab Clip 3 T

 

Preporučena maloprodajna cena za Tab Clip je 19,99 USD.

 

Izvor: LUXA2

 

Komentarišite na forumu