| Vesti | Hardver | ADATA: Stigli su novi UV220 i UV320 USB fleš diskovi
Hardver

ADATA: Stigli su novi UV220 i UV320 USB fleš diskovi

ADATA UV

ADATA ponuda prenosivih uređaja postaje bogatija za dva nova člana – u pitanju su UV220 i UV320 USB fleš diskovi.

Dok UV220 podržava USB 2.0 i dolazi u kapacitetima do 64 GB, UV320 je opremljen USB 3.1 tehnologijom i dostupan u varijantama do 128 GB.

Oba modela imaju isti dizajn bez poklopca, pri čemu se konektor izvlači i uvlači pomoću kliznog mehanizma.

„ADATA ostaje posvećena svojoj vodećoj ulozi u svetu, kada su USB fleš diskovi u pitanju, i nastaviće da predstavlja nove modele u skladu sa potrebama tržišta.“ – navodi se između ostalog u saopštenju.

„ADATA jasno prepoznaje potrebe tržišta za različitim modelima, od USB 2.0 do USB 3.1 brzine 5 Gbps. Korisnici žele funkcionalnost, stil i jednostavno korišćenje, uz pristupačnu cenu. Zato ADATA nudi diskove kao što su početni UV220, neuporedivo brži UV320, ali i mnoge druge slične modele iz široke palete. Već ta dva klasična modela, UV220 koji kreće od 16 GB do UV320 kapaciteta 128 GB, nude pregršt izbora korisnicima koji traže način da brzo sačuvaju i prenesu podatke.“

Dizajneri iz ADATA-e su se odlučili na izradu USB fleš diskova bez poklopca, kao i na dodatak produženog USB konektora koji se glatko izvlači i uvlači u telo diska pomoću klizača.

UV220 je dostupan u različitim kombinacijama boja: belo-sivoj, crno-plavoj, mornarsko-kraljevsko plavoj i roze-tirkizno plavoj. UV320 se isporučuje u crno-plavoj ili belo-zelenoj boji.

Kao i većina drugih ADATA USB fleš diskova, UV220 i UV320 imaju posebnu kukicu za vezivanje na traku, vezicu, ključeve ili neki drugi privezak.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu