| Vesti | Hardver | ADATA predstavila i-Memory AI720 iOS OTG USB fleš disk
Hardver

ADATA predstavila i-Memory AI720 iOS OTG USB fleš disk

ADATA AI720

Stiže i-Memory AI720, novi fleš disk iz kuhinje ADATA Technology.

AI720 poseduje Apple MFi sertifikat i debeo je svega 7,5 mm, a nudi i Lightning i USB 3.1 konektore.

Postoji funkcija snimanja 4K video materijala direktno na fleš disk, a tu je i podrška za snažnu enkripciju.

AI720 je dizajniran da uz pomoć nano tehnologije oblaganja bude otporan na vodu i prašinu.

Dostupan je u kapacitetima od 32 GB, 64 GB i 128 GB, u zlatnoj i sivoj boji.

AI720 je lagan, tanak i poseduje produženi lightning konektor, pa je samim tim prilagođen za iOS uređaje. Metalna peskirana površina je otporna na otiske prstiju, a sam AI720 je dostupan u dve moderne boje – zlatnoj i sivoj.

Što se tiče performansi, preko USB 3.1 konektora, AI720 postiže brzinu čitanja do 90 MB/s, dok pri korišćenju lightning konektora obezbeđuje brzinu do 20 MB/s, uz trenutan prenos podataka između uređaja. Video u 4K rezoluciji može biti snimljen direktno na AI720.

Ekskluzivna ADATA i-Memory aplikacija ima mogućnost upravljanja datotekama, pa korisnici mogu uživati u video fajlovima sa originalnim titlovima. AI720 koristi najnoviju nano tehnologiju oblaganja, čije su karakteristike uporedive sa onima koje zahteva IP54 standard za otpornost na vodu, prašinu i koroziju, pa može zaštiti vaše podatke od prosutog pića.

Pored toga, AI720 podržava enkripciju fajlova, pa korisnicu mogu postaviti lozinku za svaki poverljivi fajl, ne brinući da li će u slučaju gubitka diska važne informacije biti otkrivene.

ADATA i-Memory aplikacija omogućava pravljenje rezervne kopije podataka koji se nalaze na AI720, sa samo jednim dodirom. Jednostavno označite željene podatke i kliknite, a aplikacija će odraditi sve ostalo, štedeći vaše vreme.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu