| Vesti | Hardver | ADATA predstavlja S102 ekonomični USB 3.0 Flash disk
Hardver

ADATA predstavlja S102 ekonomični USB 3.0 Flash disk

a-data

ADATA Technology, jedan od lidera u svetu po proizvodnji DRAM modula visokih performansi, kao i NAND Flash proizvoda, najavili su svoju novu seriju USB 3.0 flash diskova, koji će biti dostupni odmah. Novi USB 3.0 interfejs standard se sve više probija kod korisnika, ali i proizvođača.

 

 

ADATA je slušala zahteve korisnika koji se brzo adaptiraju na nove tehnologije, a oni su imali ogromni želju da ovaj standard vide u što širom spektru proizvoda.

Ovog puta ADATA predstavlja S102 USB 3.0 flash disk, koji koristi kao osnovni USB 3.0 kontroler čip, a biće veoma konkurentan po pitanju cene na relativnom svežem tržištu USB 3.0 proizvoda. Ovo pruža potrošačima ubedljiv razlog za nadogradnju, a ljudi će najzad moći da kažu zbogom USB-u 2.0.

 

70b

73a

 

Verzija od 32GB S102 ima deklarisane brzine čitanja od 68MB po sekundi, a brzine pisanja od 30MB/s, što je drastična razlika u brzini u odnosu na tradicionalni USB 2.0. Sa performansama koje su maltene duplo jače u odnosu na komercijalne USB 2.0 proizvode, S102 je spreman da izdrži sve zahtevnije manipulacije datotekama.

S102 je dostupan u kapacitetima od 8GB do 32GB.

 

70c

 

Izvor : techpowerup

 

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar