| Vesti | Hardver | ADATA predstavlja XPG Dazzle LED DDR4 memorijski modul
Hardver

ADATA predstavlja XPG Dazzle LED DDR4 memorijski modul

ADATA XPG Dazzle DDR4 LED Memory

ADATA je juče zvanično predstavio XPG Dazzle, svoju prvu liniju LED DDR4 memorijskih modula. Moduli integrišu svetleće LED detalje i napredne DDR4 specifikacije zarad atraktivnog izgleda i visokih performansi. Koriste patentiranu AVEXIR LED tehnologiju i time XPG Dazzle zadovoljava rastuću potražnju entuzijasta, modera i gamera koji žele jedinstvene i upečatljive računare.

XPG Dazzle LED DDR4 memorijski moduli prate agresivan, ali u isto vreme i elegantan izgled, koji karakteriše i ostale ADATA XPG proizvode. Sa svojim posebnim LED osvetljenjem, XPG Dazzle će se istaći u Vašem računaru, bio Vaš sistem baziran na performansama, ovekrloku, gamingu ili čistom estetskom prikazu. XPG Dazzle DDR4 memorijski moduli su dostupni u pakovanjima od 2x 8GB, 4x 8GB, 2x 16GB i 4x 16GB. 

Popularani DDR3 je prevaziđen od strane DDR4, sa naprednim performansama i manjom potrošnjom. Radni napon je smanjen sa 1.5V na 1.2V, što je redukcija od 20% koja će pomoći da sistem bude hladniji, a usput i stabilniji za vreme teških opterećenja kao što su gaming i overklokovanje. Pored toga, Intelova XMP 2.0 tehnologija dozvoljava overklokovanje i fino podešavanje direktno iz operativnog sistema, bez potrebe da u više navrata ulazite u BIOS. Efikasno hlađenje je obavezna stavka, te XPG Dazzle koristi jedinstvenu Thermal Conductive tehnologiju zarad bolje disipacije toplote, a moduli su zasnovani na štapanoj ploči od 10 slojeva.

 

ADATA XPG Dazzle DDR4 LED Memory 2 T ADATA XPG Dazzle DDR4 LED Memory 4 T

 

XPG Dazzle LED DDR4 memorijski moduli se sklapaju od posebno izabranih čipova, visokog kvaliteta, i prolaze striktna procesuiranja. Štampane ploče prolaze mnogo opširnije testove kvaliteta i kompatibilnosti od redovnih “mejnstrim” memorijskih modula, kako bi bili izdržljiviji. Kao i drugi ADATA memorijski moduli, tako i XPG Dazzle korisnicima nude doživotnu garanciju u pratnji odlične korisničke podrške.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu