| Vesti | Hardver | ADATA predstavila ISSS31AP 4TB SSD
Hardver A-Data

ADATA predstavila ISSS31AP 4TB SSD

Ukoliko ste tražili SSD industrijskog kvaliteta, kompanija ADATA vam je pripremila ADATA ISSS31AP SSD od 2.5inča. Sa visokim kapacitetom od 4 TB, zaštitom od gubitka energije (PLP) i višestrukim tehnologijama bezbednosti podataka, iz kompanije poručuju da je ISSS31AP pogodan za 5G mreže, Internet of Things, industrijske računare, automatizaciju i druge aplikacije.

ADATA ISSS31AP je opremljen odabranim Original IC-ima i 96-slojnim 3D TLC flešom koji nudi visok kapacitet od 4 TB i 3.000 ciklusa brisanja (PE) za odličnu izdržljivost i stabilnost. Pored toga, ISSS31AP podržava SLC Cache i DRAM Buffer tehnologiju, što pomaže da se produži njegov radni vek.

Takođe koristi SATA III 6 Gb/s da obezbedi performanse do 550/520 MB u sekundi, uz manju potrošnju energije. Čelnici kompanije poručuju da ga ovi atributi čine veoma pogodnim za umrežavanje, industrijske računare, automatizaciju, transport, nadzor, zdravstvenu zaštitu i druga polja koja zahtevaju skladištenje velikog kapaciteta.

Da bi ispunio zahteve zahtevnih industrijskih aplikacija, ISSS31AP može da radi duže nakon nestanka struje i da smanji štetu izazvanu nestankom struje. Ovo je moguće uz implementisanu zaštitu od gubitka energije (Power Loss Protection), koja značajno minimizira rizik od gubitka podataka.

Štaviše, sa kondenzatorima od tantalovog polimera, i podaci i uređaj za skladištenje su zaštićeni od kratkog spoja.

Iz ADATA poručuju da je svaka komponenta na ISSS31AP podvrgnuta rigoroznom pregledu i testiranju putem ADATA-inog vlasničkog procesa verifikacije SSD-a. Proces uključuje testiranje funkcionalnosti i pouzdanosti kako bi se osiguralo da kupci dobiju proizvod visokog kvaliteta za skladištenje koji nudi odlične performanse i izdržljivost.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu…