| Vesti | Hardver | ADATA predstavila HM800 eksterni hard disk
Hardver A-Data

ADATA predstavila HM800 eksterni hard disk

Iz kompanije ADATA stiže novi HM800 eksterni hard disk. Za HM800 eksterni hard disk, čelnici napominju da će biti „must-have“ za korisnike koji poseduju smart TV. Ne samo da HM800 reprodukuje omiljene televizijske emisije, filmove i sportske utakmice, već i omogućava snimanje ovog sadržaja.

Oni mogu da zabeleže koji god sadržaj požele uz kapacitet skladištenja od 4, 6 i 8 TB i mogu jednostavno da kopiraju svoje fajlove pomoću funkcije One-Touch Backup. „Sa HM800, korisnici neće propustiti veliku utakmicu ili finale sezone svoje omiljene TV emisije.

Oni mogu snimiti sve svoje omiljene TV programe na HM800 i uživati u njima kasnije. Sa do 8 TB prostora za skladištenje, oni će moći da uguraju do 1000 epizoda svoje omiljene TV emisije ili kombinacije i kombinacije gotovo svih svojih filmova, muzike i još mnogo toga.

Sa svim tim skladištenjem, HM800 može biti i biblioteka igara, sposobna za skladištenje do 200 naslova PS4 ili Xbox igara.“ – navodi se u saopštenju. HM800 integriše TurboHDD, primenjujući prilagođene profile i algoritme za ubrzavanje brzine prenosa podataka na osnovu saobraćaja i sistemskih resursa. On može ubrzati prenos podataka, pružajući performanse koje štede vreme i čine sadržaj dostupnim brzo i uz minimalno kašnjenje.

HM800 ima funkciju „One-Touch Backup“ koja automatski kopira i sinhronizuje datoteke pritiskom na dugme, omogućavajući korisnicima da sačuvaju svoj dragoceni sadržaj.

AES 256-bitna enkripcija štiti podatke od upada i slučajnog izlaganja, tako da korisnici mogu lako početi s najnovijim merama sigurnosti podataka.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu…