| Vesti | Hardver | ADATA najavio XPG SPECTRIX D50 DDR4 RGB 32GB
Hardver A-Data

ADATA najavio XPG SPECTRIX D50 DDR4 RGB 32GB

Iz kompanije ADATA su najavili lansiranje XPG SPECTRIX D50 DDR4 RGB memorijski modul. Postiže performanse do 4800MHz, i nudi 32 GB kapaciteta za skladištenje.

Što se tiče dizajna, zastupljen je elegantni geometrijski dizajn, a iz kompanije navode da XPG SPECTRIX D50 nudi odlične performanse i da će gejmeri, overklokeri, i PC entuzijasti uživati u korišćenju.

Takođe navode da je XPG D50 napravljen sa najkvalitetnijim čipovima i PCB-ima i da pruža vrhunsku stabilnost, pouzdanost i brzine do 4800 MHz. Štaviše, podržava najnovije Intel i AMD platforme.

Kako bi se osiguralo da su izvanredne performanse zaštićene od udara, XPG D50 ima robustan heatsink sa debljinom zida od skoro 2 mm za odličnu izdržljivost.

D50 podržava Intel XMP 2.0 za jednostavno i stabilno overklokovanje bez potrebe za ulazom u BIOS. XPG D50 odlikuje čist i elegantni eksterijer sa jednostavnim geometrijskim linijama i trouglasti RGB panel koji se savršeno uklapa u ukupni dizajn modula.

Pomoću XPG RGB Sync aplikacije ili RGB softvera velike robne marke matične ploče korisnici mogu prelaziti između tri RGB moda – statički, disanje i kometa.

Pored tri režima, oni ga mogu podesiti i u režim muzike da bi se sinhronizovali sa svojim omiljenim pesmama. 4800 MHz i 4600 MHz kao i sve 32 GB varijante biće dostupne od maja. Sve ostale varijante će biti dostupne od aprila.

 

Izvor: XPG

 

Komentarišite na forumu…