| Vesti | Hardver | ADATA lansirala XPG SPECTRIX D60G DDR4 memorijski modul
Hardver A-Data

ADATA lansirala XPG SPECTRIX D60G DDR4 memorijski modul

Iz kompanije ADATA najavljuju lansiranje SPECTRIX D60G DDR4 memorijskog modula. Naime, XPG SPECTRIX D60G DDR4 memorija poseduje jedinstveni RGB dizajn, kao i širok raspon frekvencija od 3200-4133MHz, kao i podršku za Intel XMP 2.0 profile radi lakšeg overklokovanja.

Za D60G iz kompanije navode da poseduje više RGB osvetljenja po kvadratnom milimetru, što bi se prevelo na oko 60 procenata zastupljenosti površine modula. Takođe, sam dizajn D60G modula poseduje prepoznatljiv XPG-ev X-light diamond brušeni dizajn.

Korisnici mogu kastomizovati svoje gejming iskustvo uz programabilne svetlosne efekte. Mogu se podesiti šabloni, brzina pulsa, svetlosni intenzitet, kao i još mnogo toga. Kako bi kontrola samog modula bila što lakša, u ponudi je XPG RGB Sync aplikacija.

Unutar D60G su ugrađeni čipovi visokog kvaliteta, kao i metalni heatsink za odličan integritet signala, dostupnost, i stabilnost koja će omogućiti da modul ima duži životni vek. Štaviše, Intelovi XMP 2.0 poboljšavaju overklokovanje, kao i sistemsku stabilnost. Umesto podešavanja individualnih parametara u BIOSu, korisnici mogu to da učine putem svog operativnog sistema.

 

 

Izvor: ADATA

Komentarišite na forumu…