| Vesti | Hardver | 8Pack i Super Flower lansiraju prvo potrošačko napajanje od 2000W
Hardver

8Pack i Super Flower lansiraju prvo potrošačko napajanje od 2000W

8Pack 2000W Super Flower

Na poznatom Overclockers UK sajtu je objavljeno da počinju sa prodajom prvog potrošačkog napajanja od 2000W koje će dolaziti sa 80 PLUS Platinum sertifikatom i koje će biti potpuno modularno. Ovo napajanje proizvodi Super Flower u saradnji sa poznatim overklokerom Ianom Parryem, 8Pack-om.

Radi se o ozbiljnom parčetu hardvera koje bez problema podržava četvorostruke SLI i Crossfire konfiguracije, a sve to uz energetsku efikasnost do čak 94%. Što se hlađenja tiče, napajanje je opremljeno DBB (Double Ball Bearing) ventilatorom od 140mm u kombinaciji sa ECO inteligentnim sistemom za termalnu kontrolu. 

 

8Pack 2000W Super Flower napajanje je prošlo tzv. On/Off test više od 2000 puta i dolazi sa svim modernim termalnim i električnim zaštitnim mehanizmima, uključujući zaštitu od prevelike izlazne snage (OPP), zaštitu od previsokog izlaznog napona (OVP), zaštitu od strujnog udara (OCP), zaštitu od preniskog izlaznog napona (UVP), kao i zaštitu od kratkog spoja (SCP).

 

8Pack 2000W Super Flower 1 T 8Pack 2000W Super Flower 2 T 8Pack 2000W Super Flower 3 T

 

Oni koji planiraju da grade neki monstruozni sistem i imaju mogućnosti za to, već sada mogu kupiti ovo napajanje preko Overclockers UK sajta za 349,99 funti. Međutim, još nije poznato kada će se ovo napajanje naći na svetskom tržištu.

 

Izvor: KitGuru

 

Komentarišite na forumu