| Vesti | AXE | Reboot InfoGamer 2015
AXE

Reboot InfoGamer 2015

Infogamer reboot 2015

PCAXE ekipa dolazi

 

11 – 15.11.2015. ZagrebReboot InfoGamer 2015 u svom četvrtom izdanju prelazi iz kategorije najvećeg gejming sajma u jugoistočnom delu Europe u jedan od najvećih gejming sajmova u čitavoj Evropi. Sajam će se održati na prostoru Zagrebačkog velesajma u četiri velike hale i trajaće pet dana.

PCAXE će po prvi put posetiti Reboot InfoGamer sajam i preneti Vam uživo utiske. Članovi PCAXE redakcije koji će se pojaviti na sajmu su: Vuk Đurić (Warmaster), Atila Gobor (Steamroller) i Dušan Srbljak (animaN/BraDule).

Fokus Reboot InfoGamer sajma će biti na predstavljanju najnovijih video igara, developera, izdavača, gejming hardvera, kao i igračkih turnira.

 

 

Ove godine u svojoj četvrtoj godini održavanja Reboot InfoGamer će srušiti sve rekorde. Uz još veći broj velikih svetskih izdavača i predstavljanje najnovijih igara, kao i gejming hardvera tu su i veliki internacionalni eSports turniri koji dobijaju svoju posebnu halu!

 

Infogamer reboot 2015 2

 

Velika novost u sadržaju ove godine je da je jedna dvorana posvećena indie game developerima iz čitave Evrope, čije se predstavljanje očekuje u izuzetno velikom broju kao i predstavljanje prvih regionalnih edukatora koji se bave usmeravanjem mladih ljudi ka zapošljavanju u jednoj od najbrže rastućih kreativno zabavnih industrija današnjice – gejming industriji.

 

Infogamer reboot 2015 4

 

Posebno veliki community event  tokom vikenda okupiće i po prvi put na Reboot InfoGameru destak najvećih imena iz domena gejming video blogginga, streaminga, YouTuba, a ispred PCAXE-a će se pojaviti, Dule, Atila i Vuk. Takođe podelićemo i 5 karata (ulaznica) za celokupni program, te pogledajte video materijal ispod u kome je sve objašnjeno.

 

 

Reboot InfoGamer je svojom veličinom i internacionalnom reputacijom prerastao sve regionalne okvire i ubraja se u jedan od najvećih gejming sajmova u Evropi. Ove godine se očekuje više od 50.000 posetilaca koji će prepoznati sve veći značaj gejming kulture i industrije koja rapidno raste.

 

Infogamer reboot 2015 1

 

Sajam će se održati u četiri hale (8, 8a i 9 i 11a) na površini većoj od 12.000 kvadratnih metara izložbenog prostora na kojem će se predstaviti 100-tinak izlagača, a biće postavljeno oko 500 računara za potrebe igranja.

 

Infogamer reboot 2015 3

 

Reboot InfoGamer 2015 i ove godine organizuje tim veterana industrije video igara iz Digitalne Avanture d.o.o., koji su ujedno i izdavači najvećeg regionalnog pisanog časopisa za video igre Reboot i organizatora jedne od najuspešnijih i najznačajnijih konferencija – Reboot Developa. Partner i koorganizator ovog sajma je zagrebački velesajam i njegov tim koji je prepoznao izuzetnu važnost i značaj industrije video igara.

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar