| Vesti | AXE | PCAXE Gameplay kreće ponovo
AXE

PCAXE Gameplay kreće ponovo

PCAXE gameplay

Ponovo gameplay na PCAXE Youtube kanalu

 

Početkom godine smo krenuli sa gameplay klipovima iz popularnih igara, i već tada se moglo videti da je to bio dobar potez koji je naša publika odobrila i pritom skoro uvek tražila još. Nažalost, mogućnosti nam nisu dale da to nastavimo tokom cele godine i često su nas korisnici i verni pratioci pitali na youtube i facebook-u kada ćemo ponovo krenuti češće sa gameplay-ovima na PCAXE kanalu.

Za sve njih imamo dobre vesti, jer planiramo da se gameplay vrati na PCAXE Youtube kanal i od danas će takvi video materijali postati redovnija pojava u odnosu na par prethodnih meseci.

U odnosu na prošli put kada je Sloba Dijablito vodio gameplay sekciju PCAXE Youtube kanala, sada će više ljudi učestvovati u klipovima, a među njima će svakako biti i Dule aka Bradule, koji btw još nije smorio gledaoce 😉

 

PCAXE gameplay 01 

 

Gameplay klipovi neće samo obuhvatati samo najpopularnije AAA igre, već i one koje se učine zanimljivim ekipi koja će ubuduće snimati klipove. Na taj način će subscriberi, a i oni koji to još nisu moći da vide klipove i iz manje poznatijih, ali ne i nezanimljivijih igara.

Tako da Vam dragi čitaoci preporučujemo da se pretplatite na naš youtube kanal i uživate i uz kvalitetne gameplay klipove sa novim članovima ekipe, koji će ih i uz malo šale načiniti još boljim i zanimljivijim.

Danas na repertoaru Proka Roka (vs Bradule) u igri Kung Fury.

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar