| Vesti | AXE | Raidmax Scoprio V giveaway
AXE

Raidmax Scoprio V giveaway

Raidmax PCAXE Giveaway

Kompanija Raidmax u saradnji sa našim i Vašim PCAXE portalom organizuje giveaway.

Nagradni fond ovog giveaway-a će biti Scorpio V kućište, koje smo već ranije testirali na našem portalu u video recenziji. Srećni dobitnik će uživati u kućištu sive boje, popularnog naziva „gunmetal grey“.

Kao i par prethodnih giveaway-a i ovaj će sadržati mini kviz znanja, a da biste mogli tačno da odgovorite na pitanja poželjno je da pažljivo pogledate video recenziju Raidmax Scorpio V kućišta.

Da biste upali u bubanj za izvlačenje, potrebno je da sledite ovih nekoliko koraka:

 

Sve ovo je potrebno da uradite najkasnije do 24.01.2015. do 19h.

 

 

Pobednike ćemo izvlačiti nasumično putem RANDOM.ORG sajta, i prvi sa liste će, ako je pravilno ispunio sve korake, biti dobitnik sivog Raidmax Scorpio V kućišta.

Ponovićemo da treba da obratite pažnju na to da Vam “privacy” na profilu ili na post-u sa video klipom bude podešen na “public” za vreme izvlačenja. Samo na taj način smo u mogućnosti da proverimo da li ste stvarno odradili sva četiri koraka i onda Vas možemo uvrstiti u izvlačenje.

Pravo na učešće imaju svi sa teritorije Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. Uslov je da se nagrada preuzme u PCAXE redakciji, a brzom poštom šaljemo samo na teritoriji Srbije (troškove slanja snosi primalac). Što se tiče Hrvatske i BiH, obećavamo da će PCAXE učiniti sve što je u našim moćima da osvojene nagrade dođu do svojih vlasnika što brže i bezbolnije! U svim prethodnim darovanjima smo se postarali da svi dobitnici dobiju svoje nagrade bez ikakvih troškova, pa ne vidimo zašto to ponovo ne bi bio slučaj. Srećno!

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar