| Vesti | AXE | Počinje Telenor Clash Royale turnir!
AXE

Počinje Telenor Clash Royale turnir!

Telenor

Telenor Arena biće dom šestnaest najboljih Clash Royale igrača iz Srbije sa četiri nedavno odigrana onlajn turnira, četiri najbolja igrača iz Crne Gore sa dva odigrana onlajn turnira, kao i četiri najbolja igrača iz Bugarske koji će se boriti na najvećem regionalnom Clash Royale turniru.

Pre regionalnog turnira 16. decembra u Telenor Areni u okviru Games.CON festivala, održaće se nacionalni turnir za šestnaest igrača iz Srbije 15. decembra gde će se videti ko je najbolji Clash Royale igrač u Srbiji.

Na nacionalnom takmičenju, kvartet najboljih igrača će ugrabiti telefon Samsung Galaxy J5, dok će najboljih osam sa tog takmičenja proći dalje u regionalno finale koje se igra sledećeg dana.

Ali tu nagradama nije kraj, jer će prvo mesto na regionalnom finalu ugrabiti Samsung Galaxy Tab S3 9,7″, kao i 2.500 evra. Drugom mestu pripašće Samsung Galaxy S8, kao i 1.000 evra, a treće mesto će dobiti Samsung Galaxy S8, kao i 500 evra.

Međutim, ni tu nije kraj, jer četvrto mesto dobija 250 evra, dok peto, šesto, sedmo, kao i osmo mesto dobijaju po 150 evra. Za sve posetioce Games.con festivala i ljubitelje Clash Royale igre, Telenor Arena će se nalaziti u hali 3 Beogradskog sajma. Program kreće u 17 časova 15. decembra, i od 12 časova popodne u subotu 16.12., tako da budite na vreme na svojim pozicijama i u gledalištu da bodrite svoje favorite.

Svi posetioci Telenor Arene moći će da učestvuju u velikom broju raznih aktivacija. Paralelno će se u petak organizovati mini turniri između posetilaca koji će se strimovati na ekranima (takmičenja sa common kartama odnosno najjači dek). U nedelju ćete moći da se okušate u meču protiv prošlogodišnjeg kralja Clash Royale turnira iz Telenor Arene ili da igrate sa najboljim jutjuberima u Clash Royale.

Moći ćete da napravite fotke kao da ste u samoj igrici pa da delite sa ekipom, a moći ćete da igrate i druge zabavne igre.

 

Telenor 01

 

Izvor: Telenor

 

Komentarišite na forumu