| Rubrike | Reportaže | Posetili smo – Baito
Reportaže

Posetili smo – Baito

Baito Intervju

U slučaju IT novinarstva, poenta nije samo u izbacivanju što više brojki sa testova i to mnogi ne shvataju. Veoma je bitno da ponekad odemo u stvarni svet i da upoznajemo ljude koji se bave IT-om, bili oni prodavci ili korisnici. Ipak smo mi posebna sorta i činjenica je da treba da se držimo zajedno i da bez ikakvog suzdržavanja, međusobno širimo korisne informacije.

Pokušavamo da pokrenemo neku novu rubriku zvanu „Posetili smo“ gde ćemo posećivati sve što mislimo da nam je zanimljivo, a što će se i gledaocima svideti. Prva stanica nam je bio Baito – mala, ali atraktivna prodavnica i servis računarske opreme, koji se nalazi na Novom Beogradu.

Zašto smo odabrali Baito i zašto mislimo da će Vam ovaj intervju biti zanimljiv, ne možemo odati, već morate sami pogledati video koji se nalazi u nastavku članka. 

 

 

Ovo je bila naša prva epizoda iz „Posetili smo“ rubrike. Izložili smo naše, a sada je red na Vas. Da li Vam se svidelo i da li možda imate predlog, šta sledeće da posetimo? Naravno, ako Vam se svideo Baito, uvek možete pružiti barem malo podrške jednostavnim lajkovanjem Baito facebook stranice. 

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar