| Rubrike | Emisije | AGN – Epizoda 15
Emisije

AGN – Epizoda 15

AGN EP15

Axe Gaming News epizoda 15 je pred Vama. Kao i uvek, i ova epizoda će Vam prikazati zanimljive vesti iz sveta igara.

PCAXE je ostvario saradnju sa GameS-om, koji je jedna od najvećih prodavnica video igara, konzola i gajming opreme, te tako očekujte veći broj gameplay-eva kao i recenzija igara. Biće i dodatnih iznenađenja tako da predlažemo da se pretplatite na PCAXE Youtube kanal.

Igra The Division se našla u prodaji pre par dana i uspela je da ostvari Ubisoftov rekord u prodaji u prvih 24 sata, i uskoro očekujte recenziju ove igre na našem youtube kanalu. Blizzardova igra, Overwatch, je dobila oficijelni datum izlaska i to je 24. maj ove godine, a besplatan beta test će biti moguć par dana pred izlazak tj. tačnije od 5-9. maja.

Vrlo popularna indie igra, Rocket League, bi trebalo da uskoro dobije novi mod koji će omogućiti igranje košarke, kada nekim igračima fudbal više nije težak 😉 Tu je i trailer za igru Quantum Break, koji pokazuje sposobnosti igrača da kontroliše vreme.

Tomb Raider franšiza će ponovo biti ekranizovana, te očekujte reboot filma. Najnoviji Hitman je izašao 11. marta, gde će se igrač naći u Sapienzi sa prvom metom u vidu naučnika Silvio Caruza…

Zainteresovali smo Vas? Ako jesmo pogledajte današnju epizodu AGN-a tj. video materijal ispod:

 

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar