| Multimedija | Daljinski upravljači | Logitech Harmony 1100
Daljinski upravljači

Logitech Harmony 1100

uvodna

Bolji od najboljih!

Zamislite sledeću situaciju: sedite u vašoj dnevnoj sobi, oko vas sjajno okruženje, dizajnirano baš onako kako ste vi želeli. LCD direktno ispred vas, ispod njega, pravi mali multimedijalni centar, muzički stub, HTPC, pojačalo, DVD/Blu-Ray player, za one sentimentalne video rekorder… Međutim, leti kada je pakleno u stanovima, džaba sve ove „skalamerije“ ako nema klima uređaja iza vas da vas „propisno“ rashladi. Reklo bi se, situacija u kojoj bi svako od nas voleo da se nađe, a da bude interesantnije vrlo često se nalazimo u sličnim situacijama.

Ali… Pročitajte pažljivije gornje redove, u ovoj idili ipak fale i neki detalji. Jedan, koji je za nas u ovom tekstu vrlo bitan je gužva na stolu koji je bukvalno prekriven daljinskim upravljačima? Zar ne? Ipak, sve gore pobrojane uređaje treba nekako „pokrenuti“. E tu već idila koja je do malo pre vladala prerasta u košmar. Ko će se svaki put snaći u tom haosu?

Da se razumemo, većina nas se uspešno bori sa pomenutim „problemima“, ali ipak zašto ne bismo olakšali sebi kad već možemo? „Spas u pravi čas“ stiže iz Logitecha i njihove Harmony linije daljinskih upravljača koji su prisutni godinama u nazad. Glavna odlika pomenutih uređaja je vrhunski kvalitet izrade, pomalo „svemirski“ izgled sa velikim brojem dugmića i ono najbitnije, sposobnost da kontrolišu ogroman, ali zaista ogroman broj uređaja. Ovog puta, sam Logitech je nadmašio samog sebe i odstupio od konzervativnog izduženog dizajna daljinskog upravljača i nastavio tradiciju Harmony 1000 modela koji je prvi doneo „tablet“ dizajn u svet daljinskih upravljača.

 

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar