| Multimedija | Projektori | ASUS ZenBeam S2
Projektori ASUS

ASUS ZenBeam S2

Džepni projektor!

ZenBeam S2 je džepni projektor za koga iz kompanije ASUS tvrde da je „jednostavan, a moćan, uz visoku mobilnost, lak setap, intuitivni interfejs, kao i nagrađivani dizajn uz Good Design na CES 2019“.

U pitanju je projektor koji nudi 500-lumen svetlosni output kao i 720P rezoluciju uz 100% NTSC kolorni prikaz, uz svetlu i oštru sliku.

Horizontalna i automatska vertikalna keystone podešavanja nude mogućnost pozicioniranja do +/- 30 stepeni u slučaju trapezoidne distorzije koja se može javiti kada se slika prikazuje pod određenim uglom.

Ugrađen senzor fokusiranja koji meri rastojanje između projektora i ekrana, tako da se ZenBeam S2 može automatski prilagoditi fokus projektovanih slika. Savršen je za lako i brzo postavljanje u različitim okruženjima.

ZenBeam S2 ima USB-C i HDMI portove kako bi pružio maksimalnu kompatibilnost sa spoljnim uređajima. Reverzibilni USB-C port podržava signal i podržava izlaz napona 5V / 1.5A istovremeno jednim kablom. USB-A takođe nudi 5V / 1A izlaz za napajanje uređaja.

 

Zbog svojih performansi, ZenBeam S2 je dobio Advanced Design priznanje.

Komentarišite na forumu…

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar