| Multimedija | Projektori | BenQ W1050
Projektori

BenQ W1050

BenQ W1050

Ovaj projektor je Best Buy!

Go Big, Stay Home – ukratko ovim rečima, BenQ opisuje svoj W1050 projektor koji se našao na recenziji.

U pitanju je 1080p Full-HD image projektor koji prikazuje sliku na do 100 inča, i na koji je stavljen akcenat na pružanje udobnosti kod svojih kupaca uz „preko 96% pokrivenosti Rec.709 tehnologije i 15000:1 kontrasta“.

Takođe, lako se namešta i podešava uz user-friendly interfejs. CinematicColor tehnologija koristi optimalne boje kako bi se omogućila što preciznija i poboljšana slika.

„Rec.709 je međunarodni HDTV standard koji prikazuje boje onako kako je režiser i naumio. Uz RGB kolorni točak, W1050 omogućuje preko 96% pokrivenosti Rec.709 kako bi se obezbedile autentične i precizne boje uz najverniju reprodukciju.“ – navodi se u saopštenju za BenQ.

Takođe, ovde je obezbeđen 15000:1 high contrast ratio performans, koji pomaže da se sadržaj prikaže u 1080p rezoluciji, i nakon toga, možete uživati u Blu-ray, video ili HD prenosu u što boljem kvalitetu bez kompresije ili downscaling-a.

Tu su i tri dedicated picture moda: Sportski mod, Vivid TV mod, kao i Cinema mod, koji su pažljivo kalibrisani. W1050 je jednostavan za rad sa potpuno novim dizajnom korisničkog interfejsa koji je user-friendly. Vertical keystone funkcija podešava sliku kako bi se izbegao trapezoidni efekat kada je projektor pozicioniran izvan centra.

Uglavnom, kako se ovaj model pokazao na testu, objasniće vam Dule u detaljnoj video recenziji ispod.

 

 

Zbog svojih performansi koje je pokazao na testu, BenQ W1050 je zaradio PCAXE Best Buy priznanje.

 

BenQ W1050 01

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar