| Multimedija | Projektori | BenQ MU706
Projektori

BenQ MU706

MU706

Favorit svake prezentacije

Na test nam je ovoga puta stigao novi BenQ projektor, MU706 koji poseduje WUXGA nativnu rezoluciju, 4000ANSI Lumen osvetljenje, kao i 20000:1 High Contrast Ratio.

Iz kompanije navode da će 4.000 lumena omogućiti da se bilo koja diskusija uz prezentaciju obavi u većim prostorijama, dok visoka luminanca nudi čak i onima koji sede u udaljenim delovima prostorije da razaznaju tekst i detalje.

Uz kontrast i pixel fill faktor, BenQ-ovi projektori su u stanju da proizvedu što tačnije varijante tamnih boja, kao i što preciznije prikaze slova ili grafikona.

High fill factor povećava jasnoću za crno-bele ili slike u boji i smanjuje napetost oka za prezentere i publiku kako bi ostali fokusirani na sadržaj.

WUXGA nativna rezolucija iznosi 1920 x 1200, a takođe je podržan povećan displej kapacitet za profesionalne prezentacije, uz širok dijapazon formata poput XGA, WXGA, Full HD, kao i WUXGA. Takođe, MU706 se integriše sa bežičnim rešenjima za brzo pokretanje svake prezentacije iz više prenosnih laptopova i mobilnih uređaja.

QCast tasteri na daljinskom, kao i na tastaturi projektora nude brzu opciju bežičnog streaminga, dok je dongle dizajniran za plug-and-play u skrivenom portu radi eliminsanja nereda. Međutim, kako se MU706 pokazao prilikom projektovanja slika, saznajte u detaljnoj video recenziji.

 

 

Zbog pokazanih performansi, BenQ MU706 je zaslužio PCAXE Diamond nagradu.

 

MU706 01

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi
k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar