| Multimedija | Kamere | D-Link DCS-825L EyeOn Baby camera
Kamere

D-Link DCS-825L EyeOn Baby camera


Par reči za kraj

 

Šta reći za kraj, ideja je odlična i sama kamera je vrlo kvalitetna i odlično vrši svoj posao. D-Link je stvarno pružio sveobuhvatni paket zaokružen sa myDlink cloud aplikacijom, i mogućnošću rada i u noćnim uslovima. Ali, gotovo uvek postoji neko ali, i u ovom slučaju naše zamerke idu na softver koji je pomalo bagovit i koji će Vas namučiti dok ne nađete idealno podešavanje za Vašu bebu.

Naravno posle inicijalnog podešavanja koje može da potraje sve funkcioniše odlično i kako bi trebalo, ali ako često putujete ili menjate prostorije gde beba provodi vreme česte izmene u podešavanjima mogu da Vas isfustriraju, pa možda ne bi bilo loše da unutar aplikacije u budućnosti postoji i opcija za pravljenje profila.

 

D-Link EyeOn Baby Camera award

 

Mogućnosti D-Link DCS-825L kamere, kao i dodatni paket u najmanju ruku zaslužuju „PCAXE Platinum“ priznanje, ali softver za podešavanje bez kojega se inicijalno ne može ni podesiti kamera nas je spustila do „PCAXE Gold“ priznanja koje ovoga puta ide u paru sa „PCAXE Advanced“ priznanjem zbog celokupnog utiska koji je ovaj proizvod ostavio na nas.

Svakako ako ste jedan od onih koji jednom podesi kameru ili mu ne smeta da provede više vremena na podešavanja tada je svakako naša preporuka da kada razmišljate o baby kameri uznete u obzir i ovaj model, jer može biti zlata vredan. U pitanju je sveobuhvatan paket, a osim mobilnog telefona ili tableta Vam ništa drugo neće biti potrebno da uspešno pratite Vašu bebu, a da za to vreme radite nešto drugo, na primer spremate mužu tortu! Šalimo se, naravno, opšte je poznato da su očevi prilično nevešti kada se priča o čuvanju male dece, uz ovaj proizvod, teško da će uspeti da izmisle neki novi „argument“ sa idejom da izbegnu svoj deo obaveza. 🙂

 

D-Link DCS-825L Baby kameru na test ustupio D-Link

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar