| Hardver | Tvrdi diskovi | AMD Radeon R3 SSD
Tvrdi diskovi

AMD Radeon R3 SSD


Par reči za kraj i zaključak

 

AMD Radeon R3 nije brzinski šampion, ali je jedan od najpristupačnijih SSD-ova na našem tržištu. Da bi se postigla što manja cena uštede nisu pravljenje na uštrb performansi, nego na uštrb propratnog paketa. Tako Radeon R3 ima sasvim vrlo dobre performanse za svoj cenovni rang, dok se pojedinim 4K brzinama ne mogu pohvaliti ni nešto skuplji modeli. Čak je u pojedinim testovima, naročito 4K brzinama pobedila „jačeg“ brata – R7.

 

AMD Radeon R3 SSD 16 T

 

Iako nas je AMD Radeon R7 malo razmazio propratnim paketom, u slučaju R3 je iz jasnih razloga takav paket jednostavno morao da izostane. Tako je AMD Radeon R3 idealan izbor za one korisnike koji žele da pređu sa klasičnog HDD-a ili SATA II SSD-a, a već imaju alat koji će im prebaciti podatke na novi storage uređaj. Zbog vrlo dobrih brzina za ovaj kapacitet, kao i cenu AMD Radeon R3 SSD dobija „PCAXE Gold“ nagradu.

 

AMD Radeon R3 SSD award

 

Da je postojala dobra softverska podrška, kao kod R7 modela, okitio bi se sa pravom i sa „PCAXE Best Buy“ nagradom, ovako je ostalo samo zlato za zlatno vredan R3 SSD.

 

AMD Radeon R3 SSD na test ustupio AMD

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar