| Hardver | Periferije | Thermaltake X1 RGB
Periferije

Thermaltake X1 RGB

X1 RGB

Povratak u boji!

Nakon dužeg odsustva sa našeg tržišta, Thermaltake je odlučio da se vrati na scenu, a samim tim na današnjem testu smo imali X1 RGB Cherry MX tastaturu, koja nudi 16.8 miliona boja pri osvetljenju sa čak 12 dinamičkih svetlosnih efekata.

Osim toga, Thermaltake X1 RGB Cherry MX tastatura je kompatibilna sa svim Thermaltake-ovim rešenjima za RGB Sync, kao i za vodeno hlađenje, poput iRGB PSU, Riing Plus, Pacific W4 Plus CPU vodeni blok, Pacific RL360 Plus RGB radijator, Floe Riing RGB 360, ili Pacific Lumi Plus LED trake.

Tu nije kraj, kako se tu ubrajaju i brojni proizvodi sa TT RGB Sync logotipom, koji će entuzijastima biti od koristi kako bi sinhronizovali sve RGB boje rame uz rame sa svim kompatibilnim Thermaltake proizvodima.

Pored svega toga, Thermaltake X1 RGB Cherry MX dolazi sa specijalno dizajniranom aplikacijom za pametne telefone ili tablete sa glasovnom kontrolom kako biste pristupili svetlosnim funkcijama i makroima. Uz samu aplikaciju se dobija i Virtual Game Controller mod kako bi se poboljšalo mobilno gejming iskustvo. Uglavnom, kako se ovaj proizvod pokazao na testu, Dule će vam pokazati u detaljnoj video recenziji.

 

 

Zbog svojih performansi, Thermaltake X1 RGB Cherry MX tastatura je zavrednela PCAXE Diamond priznanje.

 

X1 RGB 01

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar