| Hardver | Periferije | Spartan Gear PS4 Bluetooth Headset
Periferije

Spartan Gear PS4 Bluetooth Headset

Šta da testiram?

Dule je ovoga puta dobio pojačanje u recenziji – Milan sa kanala „Šta da jedem?“ se priključio u današnjoj recenziji kako bi testirali Spartan Gear-ove Bluetooth PS4 headset.

„U žaru borbe, bitno je da čuješ svoje protivnike, ne samo da ih vidiš. Neprijateljski koraci mogu značiti razliku između života i smrti. Sa kvalitetnim zvukom i komforom, Spartan Gear Bluetooth slušalica, spreman si za okršaj.“ – navodi se u saopštenju Spartan Gear-a.

Kada se priča o povezivosti uređaja, Spartan Gear-ov Bluetooth PS4 headset nudi mogućnost povezivanja Bluetooth-om (doduše verzija 4.0 + EDR), kao i NFC wireless.

Domet koji nudi jeste 10m, a u paketu se dobija punjiva baterija (kako se headset puni putem USB kabla), kao i 3.5mm kabl za konekciju na uređaje bez Bluetooth-a.

Po testovima iz kompanije baterija može da potraje do 15 sati rada, dok ćete pauzirati svega tri sata dok se uređaj ne napuni. Međutim, kako se Spartan Gear Bluetooth PS4 headset snašao na testu, saznajte u detaljnoj recenziji sa Duletom i Milanom.

 

 

Zbog svojih performansi, Spartan Gear Bluetooth PS4 headset odlazi sa PCAXE Platinum nagradom.

 

SDT 01

 

Komentarišite na forumu

Tagovi
k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar