| Hardver | Periferije | Gaming GXT 162
Periferije

Gaming GXT 162

GXT 162

TRUST me man!

Iz TRUST-a je stigao novi high-precision gejmerski miš sa devet programabilnih tastera i podesivim LED osvetljenjem.

Naime, Trust GXT 162 nudi 4000 DPI optički senzor, devet programabilnih tastera, softver za programiranje tastera i makroa, kao i 1.7m kabla. 

Iz razvojnog tima su naveli da, bez obzira na to koje su nam gejmerske preference, uz veliku preciznost, i praćenje brzine koje nudi Trust GXT 162 biti uvek jedan korak ispred svojih protivnika.

Samim tim, uz napredan softver moći ćemo da dodamo akcije na devet tastera GXT 162 optičkog gejmerskog miša, kao i makroe na tastere za pojedine komande unutar igre.

Takođe se mogu kreairati podesivi profili sa više podešavanja koja se odnose na različite korisnike ili igre, što može koristiti onima koji hoće da menjaju MOBA u FPS naslov, bez menjanja podešavanja. DPI optički senzor 4000 nudi preciznost i tracking speed od 60ips, a možete odabrati idealan DPI setting (250-4000 DPI).

Možete podesiti LED osvetljenje ili boju koja bi se slagala sa ostalim gejmerskim spravama. Pleteni kabl takođe sprečava da vam se kabl zamrsi, što pomaže pri što glatkim gejmerskim sesijama. DFM taster kreira dve različite akcije za jedno dugme, a uz dodatni softver možete tasteru pridodati još jednu. Kako se Trust GXT 162 pokazao, pogledajte u detaljnoj recenziji ispod.

 

 

Zbog svojih performansi, Trust GXT 162 je dobio PCAXE Best Buy nagradu.

 

GXT 162 01

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar