| Hardver | Periferije | ROG Strix Flare
Periferije

ROG Strix Flare

ROG Strix Flare

Brate, ona sija!

Na test nam je stigla ROG Strix Flare RGB mehanička gejming tastatura koja je opremljena Cherry MX prekidačima, kastomiziranoj ploči od klirita, a tu su još i dedicated media tasteri kada se budete našli u gejming sesijama.

Poznati nemački mehanički tasteri su tu kako bi se omogućio što bolji doživljaj za gejmere i entuzijaste, pločica gde možete urezati svoje simbole koje poželite i koja će doprineti vizuelnom elementu uz iluminaciju boje, dedicated media tasteri i volume točkić, koji se nalaze na levoj strani kako biste odmah mogli da kontrolišete in-game zvuk, a tu je i USB passthrough ukoliko želite da povežete željeni uređaj, bilo da je gejming miš, headset ili nešto drugo.

Tu je i odmorište za dlanove sa četiri gumene stopice, kako biste mogli da prebrodite duže gejmerske sesije. Osvetljenje iza tastera, kao i širok dijapazon svetlosnih efekata donosi, kao i uvek, Aura Sync RGB tehnologija.

Samo neki od efekata kojima možete manipulisati jesu Breathing, Color Cycle, Wave, Ripple, ili Starry Night. Ako pak ne želite da ponavaljate neke funkcije tastature iznova i iznova, možete kreirati makroe on-the-fly uz programabilne tastere, doraditi podešavanja uz ROG Armoury II softver, i željene profile uskladištiti na internoj memoriji.

Interna memorija može smestiti do šest profila koje možete koristiti bilo kad, i bilo gde. Anti-ghosting tehnologija je naravno prisutna i na ovoj tastaturi, kao i N-key Rollover.

Ukoliko vam se tokom partije desi da slučajno dotaknete Windows taster, Windows Lock Key će vam blokirati pristup tom dugmetu, tako da neometano možete nastaviti sa vašim sesijama. Takođe, ovde se mislilo i na sređivanje kablova, te je Cable Routing sistem implementiran, kako bi kablovi mogli da se uskladište u prostoru između tastature.

Uglavnom, kako se ovaj proizvod pokazao na testu, saznajte u Duletovoj recenziji ispod.

 

 

Zbog svojih performansi, ROG Strix Flare je zavrednela PCAXE AXEtraordinary priznanje.

 

ROG Strix Flare 01

 

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar