| Hardver | Periferije | CM MasterKeys Pro L GeForce GTX Edition
Periferije

CM MasterKeys Pro L GeForce GTX Edition

CM GEFORCE

GeForce tastatura

Cooler Master i GeForce GTX su odlučili da udruže snage kako bi se proizvela idealna kombinacija zelenog LED pozadinskog osvetljenja sa najboljim responzivnim osećajem u kojem će gejmeri uživati.

Stoga, CM MasterKeys Pro L GeForce GTX Edition nudi pregršt LED modova za osvetljenje, on-the-fly makroe, podršku za profile, kao i Cherry MX prekidače – i to prateći klasični, minimalistički dizajn.

Ovoga puta, Dule je bio u prilici da testira ovu novu tastaturu, i pokazalo se da CM MasterKeys Pro L GeForce GTX nudi  pregršt ponuda za sve one koji žele da poboljšaju rad na računaru.

Najpre, tu je macro i profilna podrška gde imate četiri profile key, gde možete sa lakoćom podestiti pozadinsko osvetljenje i beležiti makroe, možete programirati više tastera na jedan, ili pak menjati osvetljenje u intuitivne komande na tastaturi – i to bez potrebe za dodatnim softverom uz On-The-Fly sistem.

Uz to, dolazi i Software Development Kit, gde možete sami kreirati efekte iluminacije. Kako bi igračke sesije ili zahtevan rad tekle po planu, tu je 32-bitni ARM Cortex procesor koji napaja nezavisne funkcije tastature. Tu je i kombinacija rollover tehnologija, kako bi se osigurala najpreciznija moguća anti-ghosting tehnologija. N-key rollover radi rame uz rame sa 6-key rolloverom kako bi svaki taster bio tačno detektovan.

Uglavnom, kako se ovaj uređaj pokazao na recenziji, saznajte u detaljnom video materijalu ispod.

 

 

Zbog svojih performansi, CM MasterKeys Pro L GeForce GTX Edition odlazi kao pobednik sa PCAXE Diamond nagradom.

 

CM GEFORCE 01

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar