| Hardver | Periferije | ASUS ROG Strix Fusion 500
Periferije

ASUS ROG Strix Fusion 500

ROG Strix 500

RGB slušalice!

Nakon ASUS ROG Strix Fusion 500 slušalice – u pitanju su slušalice koje poseduju Virtualni 7.1, LED osvetljenje, ESS pojačivač, digitalni mikrofon, kao i Aura Sync RGB osvetljenje.

Kako bi se obezbedio što bolji zvuk tokom gejminga, ASUS ROG Strix Fusion 500 poseduje hermetički dizajn sa 50mm-tarskim ASUS Essence drajverima, kao i virtualnim 7.1 zvukom koji je razvijen u saradnji sa Bongiovi Acoustics.

Tu je ugrađeni ESS ES9018 DAC, kao i SABRE9601K pojačivač koji je tu kako bi se obezbedio sto bolji dinamički rang, playback na kome se ne gubi kvalitet, kao i ultra-niska distorcija.

Tu je i Cross-platformska kompatibilnost sa USB 2.0 konektorom za PC, PlayStation 4, Nintendo Switch, kao i USB mobilnim uređajima. Tu su i Touch kontrole uz pomoć koje možete pojačati i smanjivati zvuk, kao i da premotavate po potrebi, uz RGB sinhronizaciju.

Jastuci unutar slušalica su hibridni od proteinske kože i tu je stavljen akcenat na komfort tokom dužih igračkih sesija. Uglavnom, kako se ASUS ROG Strix Fusion 500 pokazao na testu, proverite u detaljnoj video recenziji.

 

 

Zbog svojih perofrmansi, ASUS ROG Strix Fusion 500 odlazi sa PCAXE Diamond nagradom.

 

ROG Strix 500 01

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar