| Hardver | Matične ploče | ASRock H61M-DGS
Matične ploče

ASRock H61M-DGS


Par reči za kraj i finalna ocena

 

Kada se sve sabere i oduzme ASRock H61M-DGS matična ploča je jednostavno rečeno vrlo dobra kupovina ako želite da uštedite.

 

ASRock H61 DGS U1

 

Ova matična ploča poseduje sve neophodne konektore i opcije, stabilna je u realnom radu, a poseduje i neke napredne tehnologije kao što su FAN kontrola, i odličan softverski paket koji može ubrzati svakodnevni rad, što je i izdvaja od konkurencije.

ASRock H61M-DGS je skraćenog Micro ATX formata pa može biti pogodna za moćan HTPC računar malih dimenzija. Naravno, ovaj model matične ploče možete koristiti i za klasičan desktop računar. Čak i za gejmerski računar ukoliko vam je instalirani procesor dovoljno brz, i ukoliko imate, recimo, 8 GB RAM-a, dok je PCIe 16x slot pune brzine već prisutan na ovom modelu matične ploče. Dovoljno je samo „ubosti“ brzu grafičku kartu.

 

ASRock H61 DGS award

 

Kada se pogleda cena od samo 40 eura, dođe se do jednostavne računice u kojoj ASRock sa ovim modelom osvaja „PCAXE Best Buy“ priznanje, koje možda u Srbiji i regionu ima najveću težinu. U svakom slučaju, naša topla preporuka.

 

ASRock H61M-DGS matičnu ploču na test ustupio ASRock

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar