| Hardver | Konfiguracije | HUE 2 Ambient V2
Konfiguracije NZXT

HUE 2 Ambient V2

Iz kompanije NZXT nam dolazi svetlosni sistem koji pokreće CAM softver, HUE 2 Ambient V2, koji će vašem radnom prostoru podići vizuelni užitak uz širok dijapazon boja i efekata.

HUE 2 Ambient Lighting Kit koristi vaše zidove kako bi vas „udubio“ u vaše omiljene igre ili stvorio savršeno raspoloženje tokom korišćenja računara uz ambijentalno RGB osvetljenje na zadnjoj strani monitora.

Sve što vam je potrebno za jednostavnu instalaciju i kontrolu RGB osvetljenja za vaš monitor je uključeno u paketu. Koristeći CAM intuitivni interfejs, birate između desetina unapred podešenih ili prilagođenih opcija osvetljenja, pa čak i sinhronizujete RGB efekte sa drugim HUE 2 dodacima.

Korišćena je nadograđena 3M LED traka koja je deblja i još lakše se instalira, dok je L-konektor tu za lakše podešavanje i bolju estetiku. Tu su i vlažne i suve maramice, za čišćenje stražnje strane monitora pre stavljanja LED traka.

Jednostavna instalacija uz dodatnu opremu je prisutna, kao i besprekorna kontrola pomoću CAM kontrolne table za osvetljenje.

Uglavnom, kako se HUE 2 Ambient V2 pokazao na testu, saznajte u detaljnoj recenziji.

 

 

Zbog svojih performansi, Ambient V2 kit odlazi sa AXE Advanced Design priznanjem.

 

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

1 komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar

  • Zanima me da li je dobra konbinacija AMD Ryzen 5 3600 i NVidia 1660 na ASRock AB350m pro4 sa 2x8gb Rama 3000mhz. Hvala.😀😀