| Hardver | Hlađenja | Raijintek GWB-C1
Hlađenja

Raijintek GWB-C1


Par reči za kraj i finalna ocena

 

Ako sumiramo sve, priča neće imati „hepi ending“. Krećemo sa sabiranjem utisaka: nije jefitno – košta isto kao i bilo koji drugi univerzalni blok, ne može da se rastavi, estetski je baš nikakav, slaba mu je kompatibilnost sa fitinzima, performanse nisu ništa specijalne i kao šlag na tortu, slaba mu je kompatibilnost sa memorijskim hladnjacima. Jelte, danas svaka ozbiljnija grafička karta ima memorijske čipove oko GPU-a, što znači, da uz ovaj blok, njih nećete moći hladiti ni pasivno. Videli ste i sami koliko smo hladnjaka morali poskidati sa grafičke karte da bi mogli montirati vodeni blok.

 

Raijintek GWB-C1 001 T

 

Ruku na srce, CWB-C1 nije proizvod za 2016. godinu, barem ne sa trenutnom cenom. Kao što smo već rekli, jedino što Vas može naterati na kupovinu ovog bloka je podrška za određeni grafički čip. U ovom slučaju, ovom bloku možemo ponuditi samo najnižu moguću nagradu, a to je „PCAXE Silver“ priznanje.

 

Raijintek CWB-C1 Award

 

Verovatno ste već pre čitanja zaključka pretpostavili da ni ovaj proizvod neće dobiti best buy priznanje, što nas pomalo čini tužnim, jer izgleda da je kompanija Raijintek odstupila od svog koda. Da li je ovo samo eksperimentisanje same firme, loša procena tržiša, ne znamo, ali mesta za poboljašanje ili spuštanje cene ima itekako.

 

GWB-C1 vodeni blok je na test ustupio Raijintek

 

Komentarišite na forumu…