| Hardver | Hlađenja | LC-CFC-LED / LC-CF-RGB-COMBO
Hlađenja

LC-CFC-LED / LC-CF-RGB-COMBO

CFC-LED

Svetlosni kombo!

Osvetljenja nikad dosta, stoga ovoga puta na testu imamo nove proizvode iz LC-Power-a. U pitanju su LC-CFC-LED, kao i LC-CF-RGB-COMBO – dva uređaja koja su tu kako bi se poboljšalo vizuelno iskustvo za vaš računar.

LC-CFC-LED je kontroler za ventilatore koji takođe poseduje sistem osvetljenja celokupnog PC kućišta, dok LC-CF-RGB-COMBO paket pruža osvetljenje u širokom dijapazonu boja.

LC-CFC-LED je kontroler ventilatora koji može da kontroliše do čak šest ventilatora, a postoji i mogućnost individualne kontrole.

Postoje 6 x 24W kanala, kompatibilnost sa tropinskim i četvoropinskim ventilatorima, a kako biste ga smestili, potreban vam je jedan slobodan 5.25 inčni drive bay.

Nakon toga, sledi PC Case Illumination sistem gde imate da birate između deset boja, kao i tri kolorna moda. Dve LED trake su opremljene sa po 18 LED-ova, a instaliranje je olakšano uz pomoć magnetnog kačenja. Nakon toga, imamo LC-CF-RGB-COMBO – u pitanju je svetlosni set sa ventilatorima, kao i sistemom osvetljenja uz izbor od sedam boja.

U paketu se dobija dva RGB LED ventilatora od 120mm, kojima možete osim boja podešavati i svetloću, kao i aktivirati breathe mod. Dobija se i jedna LED traka, daljinski upravljač, kao i kontrolerska kutija. Kao i u prošlom slučaju, instalacija je laka  uz pomoć magnetnog kačenja.

 

 

Uglavnom, Dule je napravio detaljnu recenziju ovih uređaja. Zbog svojih performansi, LC-Power-ovi uređaji LC-CFC-LED, kao i LC-CF-RGB-COMBO su zaslužili PCAXE Advanced Design.

 

CFC-LED 01

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar