| Hardver | Hlađenja | ORCUS 240
Hlađenja

ORCUS 240

Orcus 240

Napredno AIO vodeno hlađenje

Vratili smo se sa novom recenzijom, a ovoga bili smo u prilici da testiramo najnoviji proizvod iz RAIJINTEK-ove kuhinje.

U pitanju je ORCUS, All-In-One CPU hladnjak za vodeno hlađenje, koji je dizajniran u Nemačkoj uz, kako navode čelnici, godine rada razvojnog tima te kompanije kako bi se obezbedilo najbolje AIO CPU vodeno hlađenje na polju performansi, a pažnja je usmerena i na user-friendly pristup kako bi entuzijasti mogli da uživaju.

U igri je napredan dizajn mikro kanala od 0.1mm, veliki fin area sa višestrukim kanalima koji su tu kako bi se što bolje prostirala tečnost.

Takođe, ORCUS-ova pumpa je postavljena eksterno, tako da nećete morati da se brinete oko vibracija ili napora M/B i CPU-a.

Eksterna pumpa je dizajnirana za Q-Max, nizak dBA, a poseduje pouzdan tip ležaja. Ne samo da je tu novi dizajn pumpe i vodenih blokova, već ORCUS-ov radijator takođe koristi dizajn high density fin radijatora.

ORCUS je takođe dizajnirao „rotirajući blade“ sa RGB LED osvetljenjem unutar tenka, koji prikazuje protok vode i isčitava nivo rashladne tečnosti. Osim toga, ORCUS može da se puni iznova i iznova, uz sistem hlađenja sa 12025 RGB PWM ventilatorima, kontrolnim hub-om sa 8 portova, a tu je i daljinski upravljač.

Uglavnom, kako se ovaj uređaj pokazao na testu, možete pogledati u Duletovoj detaljnoj recenziji ispod. Zbog svojih performansi, ORCUS 240 odlazi sa PCAXE Advanced Design nagradom.

 

 

Zbog svojih performansi, ORCUS 240 odlazi sa PCAXE Advanced Design nagradom.

 

Orcus 240 01

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar