| Gaming | Vesti | Šta smo sve saznali na Square Enix E3 2019 press konferenciji
Vesti

Šta smo sve saznali na Square Enix E3 2019 press konferenciji

Square Enix je relativno nov u organizovanju samostalnih E3 press konferencija, ali i te kako su se pokazali ove godine.

Pa da ne tupimo mnogo, krećemo odmah sa saopštenjem da su poznati datumi izdavanja Final Fantasy 7 remake, kao i nove Marvel Avengers video igre. Takođe, prikazani su i trejleri i gameplay prikazi.

 

Fanovi će se oduševiti da ponovo vide svoje omiljene likove Tifu i Sephiroth-a.

Takođe, Final Fantasy Chrystal Chronicles dobija svoje remasterovano izdanje, pa je shodno tome prikazan trejler takođe.

 

Ovo je inače igra sa Nintendo GameCube, ali je sada dovedena na trenutnu generaciju konzola i dobija online multiplayer i stiže ove zime na PS4, Switch, iOS i Android.

 

Ono što nas je najviše zanimalo je da vidimo prethodno najavljenu igru Marvel’s Avengers. Igra izlazi u Maju 2020. godine i donosi sa sobom single player kampanju, neki vid multiplayer-a, a u trejleru se mogu videti neki od likova koji će biti prisutni.

 

 

Outriders je nova igra koju nam posle dužeg vremena donosi studio People Can Fly. u pitanju je co-op akciona igra za 3 igrača i smeštena je u malo depresivni sci-fi svet. Očekujemo je sledećeg leta. Svakako pogledajte trejler.

 

Kao što smo spomenuli malopre, Final Fantasy 8 Remastered  je takođe najavljen tokom konferencije i stiže nam na svim platformama kasnije ove godine.

 

 

Oninaki je akcioni RPG koji nam dolazi iz studija Tokyo RPG Factory. Igra poseduje dosta setnu priču u kojoj igrate kao lik čija je dužnost da prenosi izgubljene duše na onaj svet. Igra će biti dostupna na Switch, PS4 i Steam u avgustu ove godine.

 

Izvor: Square Enix

 

Komentarišite na forumu…