| Gaming | Vesti | Najvažniji događaji na Ubisoft E3 2019 press konferenciji
Vesti

Najvažniji događaji na Ubisoft E3 2019 press konferenciji

Ubisoft press konferencije su večito zadavale domaće zadatke svim ostalim studijima na E3, međutim ove godine je nekako bilo mlako.

Počelo je vrlo direktno sa otkrivanjem Watchdogs Legion, za koji smo svi znali već ranije. Zapravo, generalno nije bilo preteranih iznenađenja, jer za mnoge naslove smo već znali da će biti prezenrovani na E3. Ono što nismo znali u vezi Watchdogs, je kakav je gameplay, ali su nas ljudi iz Ubisoft počastili gameplay prezentacijom u kojoj se prezentuju nove mehanike igranja i ideja da možete sa sbukvalno bilo kojin NPC karakterom da obavite zadatak. Shodno tome i naziv igre Legion. Odavno smo spomenuli da se igra dešava u distopijskom Londonu u kojem je vladavina straha i kontrole stanovništva, oduzimanja svakog prava na privatnost i uloga igrača je da pomognu članovima DedSec organizacije da oslobode London.

Pogledajte video ispod:

 

Izgleda da je angažovanje glumaca za press konferencije neki vid mode ove godine, pa je tako na Ubisoft konferenciji izašao Jon Bernthal, kojeg znamo po ulozi Šejna u Walking Dead seriji i još bolje ga znamo kao The Punisher-a. Upoznaćemo ga i kao glavnog negativca u predstojećem Ghost Recon Breakpoint naslovu koji nam stiže u oktobru ove godine. Ono što nas je pomalo razočaralo je to što nismo nikakav gameplay videli, što je malo čudno, jer ipak igra stiže za malo manje od 4 meseca.

 

 

Jedna novina koju nismo očekivali je svakako nova Rainbow Six igra, pod nazivom Quarantine, a razlika je ta što će igra biti PvE u co-op za 4 igrača. Ništa dalje od toga ne znamo, jer opet nije bilo nikakvog gameplay-a, samo tizer, koji možete pogledati ispod.

 

 

Još jedna nova igra koja je najavljena, zove se Roller Champions. U pitanju je multiplayer iskustvo u fiktivnom svetu u kojem su popularna takmičenja timova koji igraju neki vid ragbija na rolerima u kružnoj areni, koja je u vidu trkačke staze. Lepa vest je da će igra biti Free To Play, međutim opet nikakve informacije nismo dobili na samoj konferenciji, niti gameplay prezentaciju. Ono što znamo je da možete da odete na sajt igre i da se prijavite za trenutno otvorenu betu u trajanju od par dana, ako vas zanima ovako nešto.

 

 

Tim koji stoji iza Assassin’s Creed Oddyssey radi na novoj igri koja se zove Gods & Monsters. U pitanju je igra koja dublje zalazi u grčku mitologiju i trejler izgleda zaista prelepo, kao jako kvalitetan animirani film, međutim, opet nikakav gameplay nisu pokazali, iako igra izlazi u februaru 2020.

 

 

Pored svega ovoga, najavljena je i filmska adaptacija Tom Clancy’s The Division sa Jake Gyllenhaall i Jessica Chastain u glavnim ulogama, a Ubisoft će na ovom ostvarenju sarađivati sa Netflix. Sve u svemu, dosta najava, ali dosta manje gameplay prezentacija nego što smo navikli.

Izvor: Ubisoft

 

Komentarišite na forumu….