| Gaming | Vesti | Šta smo sve saznali na Nintendo E3 2019 press konferenciji
Vesti

Šta smo sve saznali na Nintendo E3 2019 press konferenciji

Okej, ove godine je Nintendo zapravo imao sasvim solidnu konferenciju, za razliku od prethodnih par godina, gde je bilo poprilično bizarnih momenata.

Za početak, stiže nova Zelda! U pitanju je nastavak jako popularnog Breath of the Wild i igra je i dalje u razvoju. Ovo baš nismo očekivali, tako da je došlo kao jako prijatno iznenađenje. Mnogi kažu da je Breath of the Wild najbolja Zelda igra svih vremena, a neki opet tvrde kako je takođe najbolja igra svih vremena, a to nas svakako čini uzbuđenim. Činjenica da je Nintendo relativno brzo najavio novu Zelda igru, nas navodi samo da se nadamo da neće biti neki re-skin prethodne Zelda igre, samo smeštene u Breath of WIld univerzum. Ali, samo da bude jasno, ovo nije DLC, već u potpunosti nova igra, tako da nam to podiže optimizam svakako. Evo trejlera ispod:

Još jedna igra iz Zelda univerzuma, koja nam stiže, je Link’s Awakening. Ovo je zapravo potpuno redizajnirano izdanje sa prvog Nintendo Game Boy-a i izgleda apsolutno predivno! Sve u vezi ove igre je zaista prelepo. Ono što je novina je da će igra posedovati neki vid Dungeon Creator-a, pa ćete moći da pravite svoje questove i da ih zadajete prijateljima. Pa pogledajte samo ovaj trejler!

 

 

Dosta igara iz trenutne generacije dolazi na Switch i do je jaaaako dobra vest. Za početak, THE WITCHER WILD HUNT!!! I to u potpunosti complete edition sa svim DLC i ekspanzijama! Zamislite, možete svuda da nosite WItcher sa sobom da igrate. Sjajno! Pored Witcher-a, stiže nam i Alien:Isolation.

 

Luigi’s Mansion je možda najpotcenjenija Nintendo franšiza, jer mučenik Luigi je večito u senci svog daleko popularnijeg brata Marija. Međutim, ova igra stavlja Luigi-a u prvi plan i u pitanju je lepa mala avantura u kojoj trebata da budete u interakciji sa svetom koji vas okružuje, sve to uz pomoć vodoinstalaterskih alata koji vam omogućavaju da izvlačite i premeštate stvari i okruženja. Takođe, tu je i GOOIGI! To je Luigi-ev  zeleni ljigavi duh koji se provlači kroz nepristupačne zone i tako vam omogućava da rešavate različite zagonetke. Zamislite Ghostbusters u Mario svetu. E to vam je to! 🙂

 

Banjo Kazooie stiže u Super Smash Bros.Ultimate na Switch. Imajući u vidu da je Microsoft dosta dugo bio vlasnik Rare studija, Nintendo nije mogao da dobije autorska prava da ubaci oba lika u svoj univerzum, ali to se sada promenilo i Banjo Kazooie nam dolaze u ludu makljažu kakva je Super Smash Bros.

Jedna malo lošijavest je ta da Animal Crossing se odlaže za narednu godinu, umesto kraj ove godinem kako je i planirano. Nije baš preterano veliki vremenski razmak, s obzirom da igra izlazi 20.marta 2020.godine, a planirana je za ovu zimu prvobitno. Kao razlog odlaganja, iz Nintenda su izjavili da je tako zbog toga što žele da igra dostigne tehničke zahteve i propozicije kakve Nintendo očekuje od svih svojih proizvoda, i kada smo pogledali trejler, videli smo da je igra na dobrom putu da to i ostvari.

 

Mogli smo da pretpostavimo da će Marvel Ultimate Alliance 3 imati svojih 5 minuta na konferenciji, imajući u vidu ekspanziju popularnosti Marvelovih franšiza. Ova igra zapravo izgleda sasvim solidno i zabavno u odnosu na prethodne i dobija veliko proširenje po broju likova, imajući u vidu da igra pokriva istorijat Marvela nekoliko decenija unazad. Međutim, ne donosi ništa novo i inovativno, već viđeno u odnosu na prethodne igre iz franšize. Top-down multiplayer iskustvo gde idete sa ekipom i mlatite sve pred sobom.

 

Sve u svemu, bila je ovo jedna solidna konferencija koju je Nintendo održao posle nekoliko godina. Nadamo se da će se kvalitet poboljšavati svake sledeće.

Izvor: Nintendo

 

Komentarišite na forumu…