| Gaming | Vesti | Ruined King, spinoff League of Legends, dostupan za konzole i PC
Vesti

Ruined King, spinoff League of Legends, dostupan za konzole i PC

Nakon informacija Riot Games da će uskoro stići svojevrsni spinoff popularnog naslova „League of Legends“, „Ruined King“ je bio nedugo zatim i postao dostupan fanovima ovog serijala. Ruined King: A League of Legends Story je dostupan na Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4, Steam, GOG i Epic Games Store.

Moguće je igrati ovaj naslov i na PS5, kao i Xbox Series X/S. Ukoliko vam se svideo League of Legends, a želite da se upoznate sa novim naslovom, Ruined King: A League of Legends Story košta oko 30 dolara.

U pitanju je single-player potezni RPG koji je razvio kreativni tim iz Airship Syndicate, dobro poznat po Darksiders: Genesis. Ukoliko ste fan League of Legendsa, možda ćete prepoznati neka lica, uključujući šampione Miss Fortune, Braum, Pyke, Ahri i Yasuo-a. Stvorićete partiju, istraživaćete Bilgewater i uputiti se ka Shadow Isles-ima kako biste naučili tajne iza smrtonosne Black Mist.

2019. godine na održanim dodelama nagrada za video igre, The Game Awards, Riot je tada prvobitno najavio ovaj RPG, a sam Ruined King je trebao da se pojavi ranije ove godine.

Pored toga, Riot Forge je izašao sa novim detaljima o drugom projektu koji je nedavno najavio, a u pitanju je Conv/rgence: A League of Legends Story. Double Stallion razvija tu igru, koja bi trebalo da stigne na konzole i PC sledeće godine.

Song of Nunu, iz Tequila Works, takođe bi trebalo da stigne sledeće godine. Riot Forge je takođe otkrio tokom svog predstavljanja da je igra smeštena u regionu Demacia trenutno u razvoju.

 

Izvor: Riot Games

 

Komentarišite na forumu…