| Gaming | Vesti | Reboot Saints Row pomeren za avgust 2022. godine
Vesti

Reboot Saints Row pomeren za avgust 2022. godine

Ukoliko ste isčekivali Saints Row, ipak ćete morati da sačekate na neko vreme. Naime, reboot popularne open-world pucačke igre je odložen.

Glavni kreativni direktor Jim Boone je najavio da će ovaj naslov biti dostupan tek od 23. avgusta sledeće godine. Originalni datum lansiranja Saints Row je trebao ipak biti 25. februar.

U svom saopštenju, Boone je ponovio da naslov nije prošao nikakve velike promene, kao i da kreativni tim nije podlegao novonastalim komplikacijama usled pandemije COVID-19.

Ipak, naveo je da prvobitni rok nije pružio timu dovoljno vremena da „ispuni svoju viziju“, posebno s obzirom na „veličinu i obim“ nove igre. Boone je dodao da će dodatno vreme biti utrošeno na to da se igra dodatno „fino podešava“, sa naglaskom na poboljšanju „ukupnog kvaliteta i uglađenosti“ naslova.

On je zaključio izjavu rekavši da će gotov proizvod „biti vredan čekanja“. Samim tim, Saints Row (2022) je potpuni reboot celokupnog serijala.

Naslov je smešten u izmišljeni grad Santo Ileso, sa sedištem na američkom jugozapadu. Santo Ileso je trenutno pod kontrolom tri kriminalne bande: Los Panteros, banda orijentisana ka fitnesu; Idoli, anarhistička banda fokusirana na klubove i noćni život; i Marshall Defence Industries, međunarodna privatna vojna korporacija sa sedištem u Santo Ilesu koja obezbeđuje bezbednost za grad.

Vi ste u ulozi The Boss-a koji okuplja novu bandu od nezadovoljnih članova ovih bandi i preuzima vlast od njih. Ovi novi članovi uključuju: Ninu, mehaničarku koja je formalno u Los Panterosu i služi kao vozač bande; Kevina, di-džeja koji je bio deo Idola i bavi se izvršenjem njihovih pljački; i Eli, poslovni preduzetnik koji se pridružio Maršalu i sada planira aktivnosti šefove bande.

 

Izvor: Saints Row

 

Komentarišite na forumu…