| Gaming | Vesti | Ponovo dostupna remasterizovana GTA trilogija za PC
Vesti

Ponovo dostupna remasterizovana GTA trilogija za PC

Rockstar Games je saopštio da igrači mogu ponovo da kupe paket remasterizovanih GTA igara – Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Ovo obaveštenje dolazi par dana nakon što je Rockstar Games uklonio paket sa ove platforme.

Kao razlog uklanjanja remasterizovane kolekcije sa platforme navodi se „otklanjanje nekih datoteka sa podacima koji su nenamerno ubačene unutar novih verzija ovih igara“.

Izdavač se izvinio zbog neprijatnosti i rekao da će „poboljšati i ažurirati ukupne performanse kako budu napredovali“. Mnogi igrači su kritikovali najnovije verzije GTA III, GTA: Vice City i GTA: San Andreas, a neki su podelili skrinšotove i video zapise različitih gličeva i bagova.

Da nesreća bude još veća, nedugo nakon što je trilogija objavljena prošle nedelje, Rockstar Games Launcher je bio van funkcije „iz servisnih razloga“, kako navode iz Rockstar-a. Oni koji su kupili kolekcije nisu mogli da igraju sva tri naslova tokom celog dana, dok su Grand Theft Auto Online i Red Dead Online takođe bili nedostupni.

Rockstar je povratio servis u petak tokom večernjih sati.

Izvor: Rockstar Games (Twitter)

 

Komentarišite na forumu…