| Gaming | Vesti | Diablo Immortal odložen za 2022 godinu
Vesti Activision

Diablo Immortal odložen za 2022 godinu

Activision Blizzard je odložio lansiranje Diablo Immortal za rani period 2022. godine. Akcioni RPG je inicijalno trebao da nađe svoje mesto na iOS i Android uređajima ove godine, ali su iz razvojnog tima Blizzard poručili da im je potrebno još vremena da nadograde PvP sadržaj, kao i PvE iskustvo i implementiraju dodatne opcije za pristupačnost.

„Nakon povratnih informacija test učesnika u Closed Alpha, naš tim je prilagodio osnovne i završne opcije u igri. Na primer, ponavljamo PvP sadržaj kao što je Cycle of Strife kako bismo ga učinili pristupačnijim, pored PvE sadržaja poput Helliquary, kako bismo ga učinili privlačnijim.

Takođe radimo na pružanju podrške za kontrolere, tj onima koji žele da igraju našu igru na drugačiji način. Međutim, ove promene i dodatne mogućnosti za poboljšanje našeg doživljaja igranja neće biti realizovane u vremenskom okviru 2021. koji smo prethodno saopštili.

Dakle, igra je sada planirana za objavljivanje u prvoj polovini 2022. godine, što će nam omogućiti da dodamo značajna poboljšanja celoj igri.“ – navodi se u saopštenju razvojnog tima. Blizzard nastavlja da opisuje specifične funkcije na koje će se fokusirati, poput dodavanja PvE Raid-a, prilagođavanja Bounties i poboljšavanja Challenge Rifts.

„Još uvek radimo na izazovima prilagođavanja kontrola ekrana osetljivog na dodir i kontrolora“, piše na blogu. „Na nama je da učinimo našu igru pristupačnijom, a mi ćemo saopštiti još vesti na ovom planu kako se budemo približavali beta verziji.“

 

Izvor: Blizzard

 

Komentarišite na forumu…

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar