| Gaming | Vesti | Alien: Isolation dolazi na iOS i Android 16. decembra
Vesti

Alien: Isolation dolazi na iOS i Android 16. decembra

Popularni naslov Alien: Isolation dolazi na iOS mobilnu platformu, kao i na Android 16. decembra ove godine, navodi Feral Interactive. Feral, koji takođe stoji iza porta ove igre za Nintendo Switch iz 2014, tvrdi da je replicirao „zapanjujuće AAA vizuelne prikaze, zastrašujuću naraciju i zastrašujuću atmosferu nagrađivanog naučno-fantastičnog remek-dela Creative Assembly“ za mobilne uređaje „bez kompromisa“.

Dodao je prilagodljive kontrole ekrana osetljivog na dodir, iako možete da povežete eksterni kontroler. Igra, koja košta 15 dolara, uključuje svih sedam DLC paketa.

Alien: Isolation je smeštena 15 godina nakon klasičnog naučno-fantastičnog horor filma Ridlija Skota. Igrači su u ulozi inženjerke Amande Ripli, koja pokušava da dođe do informacija iza nestanka svoje majke Elen Ripli.

Creative Assembly je uradio odličan posao u repliciranju zastrašujuće atmosfere originalnog filma. Perspektiva iz prvog lica svakako doprinosi osećaju užasa dok pokušavate da izbegnete ksenomorfa.

Ostaje da se vidi da li je Alien: Isolation podjednako impresivan na mobilnom kao i na konzolama i PC-u, iako je port za Switch dobro prihvaćen.

 

Izvor: Feral Interactive

 

Komentarišite na forumu…