| Gaming | Gameplay | AGN EP 2
Gameplay

AGN EP 2

AGN EP 2

Axe Gaming News epizoda 2 je pred Vama. U ovoj epizodi ćemo se baviti mnogim zanimljivostima iz sveta gejminga. Kao prvo tu je kratak izveštaj sa Game awards 2015 gde je proglašena igra godine.

AGN 2 će se baviti i igrama – Far Cry Primal, Dark Souls 3, Xenoblade Chronicles, Uncharted 4, Total War: Warhammer – dosta za jednu epizodu, moglo bi se reći 😉

Osim igara tu je i kratak izveštaj iz sveta takmičarskog eSPORT-a gde govorimo o velikom uspehu naše reprezentacije u Seulu, a kao šlag na tortu je Sony-jev VR.

 

ESL SEEC

Prošle nedelje je u Budimpešti, u halama HungExpo sajma održan ESL SEEC, odnosno Electronic Sport League finale za jugoistočnu Evropu. Takođe, održan je PlayIT sajam. PlayIT je zapravo veliki regionalni gejmerski sajam, veoma sličan onome što smo imali prilike da vidimo i u Zagrebu na Reboot Inforgameru.

Manifestacija je trajala dva dana, od 28. do 29. novembra, gde je za prvi dan ESL bina bila rezervisana za CS:GO, a drugi dan se igrao LOL. Atila je bio na licu mesta i snimio je VLOG kojeg možete pogledati na sledećem linku. Doduše, stigao je sajam drugi dan, svega par sati pre zatvaranja, ali ipak je uspeo da odgleda finale u LOL-u i prenese svoje utiske u VLOG-u!

 

Da ne tupimo dalje, drugu epizodu AGN-a možete pogledati u videu ispod:

 

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar