Beavis
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 13.09.2014.
- Poruka
- 1.215
- Rezultat reagovanja
- 496
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen™ 5 7500F + Dark Rock Pro 4
Motherboard:
Asus ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI
RAM:
Kingston Fury 32gb Beast Rgb Expo Ddr5 6400mhz Cl32
VGA & cooler:
XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon™ RX 6900 XT
Display:
Samsung Odyssey G5 1440p 144hz Curved
HDD:
Samsung 990 PRO 1TB NVMe + Kingston KC600 256GB SATA III
Case:
Endorfy Arx 500 ARGB
PSU:
Antec High Current Gamer 850W
Mice & keyboard:
A4Tech XL-747H & Logitech Y-SU61
Internet:
Madnet
OS & Browser:
Windows 10 Pro, 64bit. Google Chrome
Ja htedoh da uzmem mg treonate odatle ali mmogo izađe kad se postarina doda. Jbm ti kad ih nema kod nas
Neplanski sam kupio bio kesicu, jos pre god i kusur, da probam i mnogo mi se svideo, nikada pre toga nisam pio preworkoute niti ista slicno ali ovaj mi je bas legao i , evo zavrsavam drugu kutiju, stvarno mogu reci da na mene ima i te kakvog efekta, sadrzi ekstrakt crnog bibera od cega me nakon par min od ispijanja svrbi celo telo i osecam neku pozitivnu tenziju, agresiju u smislu da nemam onu povremenu razdrazljivost da kada osetim bol u misicima da hocu da zavrsim seriju pre vremena ili dodatno spustim kilazu, vec kidam da izvucem ponavljanje vise i da ne razmisljam o bolu, tokom treniranja. Posto mi pojacava znojenje izbegavam zimi ili po hladnom vremenu da ga pijem, jer u suprotnom cu dok peske stignem do teretane da budem gola voda ispod duksa i jakne, pijem ga samo kada sam u sortsu i kratkim rukavima. Ne znam kakvi su ostali preworkouti, niti koji je najbolji, ako takvi postoje, ali mene licno ovaj mnogo dobro "radi" i jako sam zadovoljan, sve preporuke.

Malo sam upao u keš pa sve redovnije jedem slatkiše i tako to i evo već pola godine ništa nisam uradio, a nisam se ni ugojio haha