hsv.stoned
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 13.04.2011.
- Poruka
- 1.478
- Rezultat reagovanja
- 17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200MHz (CL16)
VGA & cooler:
Sapphire RX 580 Pulse 8GB
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W
Case:
Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Asus ROG Chakram wireless + Asus ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Windows 10 Pro || Mozilla Waterfox
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Skupio sam parice, pa posle 1. maja idem u kupovinu hemije 
Zezam se, ZMA sigurno uzimam, makar bacio pare, san mora da mi se sredi, naravno i ja cu se potruditi da lezem ranije itd.
Dakle ZMA +..? ne znam da li da uzmem neke amino ili kreatin od 2000 din.. ali ostaje ono sto sam rekao, hocu snagu, izdrzljivost jer sam krenuo da ucim ko lud
, teretana 4-5x nedeljno, trcanje 3x nedeljno a voznja bajsa svaki dan po malo a u sustini 2 duze voznje nedeljno [30-50km].
Za sve ovo treba i san i ishrana.. a i ova hemija
AminoK. mi deluju ok jer znam za sta sluze ali su skupe.. a kreatin ima solidno pakovanje vec za 1800din u Pan Sportu u Va ali se stvarno cimam ''napumpavanja'', i ovako sam kao grizli kada obucem neki deblji duks
Uz sve to da sa 115Kg spadnem na metar i 10 i moci cu da letim 
Pitam sada jer mozda odem u kupovinu pre kampovanja, da mi ne nestanu parice

Zezam se, ZMA sigurno uzimam, makar bacio pare, san mora da mi se sredi, naravno i ja cu se potruditi da lezem ranije itd.
Dakle ZMA +..? ne znam da li da uzmem neke amino ili kreatin od 2000 din.. ali ostaje ono sto sam rekao, hocu snagu, izdrzljivost jer sam krenuo da ucim ko lud

Za sve ovo treba i san i ishrana.. a i ova hemija

AminoK. mi deluju ok jer znam za sta sluze ali su skupe.. a kreatin ima solidno pakovanje vec za 1800din u Pan Sportu u Va ali se stvarno cimam ''napumpavanja'', i ovako sam kao grizli kada obucem neki deblji duks

Pitam sada jer mozda odem u kupovinu pre kampovanja, da mi ne nestanu parice