CAR
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 16.04.2009.
- Poruka
- 1.694
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-920 @ 4.4GHz (21x210) HT-off / Noctua NH-D14
Motherboard:
Gigabyte EX58-UD5
RAM:
3x2GB Mushkin Blackline PC3-12800 CL7 1600MHz @ 1680MHz 7-9-7-24 1T
VGA & cooler:
PowerColor Radeon HD 5850 @ 950/1275MHz
Display:
Samsung SyncMaster T220
HDD:
Crucial RealSSD C300 128GB / Samsung Spinpoint F4EG 2TB
Sound:
Creative Labs Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series / Logitech Z-5500 Digital
Case:
Cooler Master Cosmos S
PSU:
Cooler Master Real Power M1000
Optical drives:
Samsung SH-S203B
Mice & keyboard:
Logitech MX 1100 / Logitech Wave Keyboard
Internet:
aDSL 1024/128
OS & Browser:
Windows XP Professional Edition Service Pack 2 / Windows 7 Ultimate 64-bit
Other:
PowerColor TV Wonder 650 / Corsair Flash Voyager GTR 32GB / Apacer HT203 200X 1GB
Ma razumemo se, bre... i ja razmisljam isto tako, samo si me pogresno razumeoNe cini se meni nista, mrzi me da pisem detaljnije, tacnije ne zelim da detaljisem. Nema svrhe...
A sto se tice efekta pojasa, kao sto napisah u prvom postu, vise mi deluje kao placebo efekat.
I tako dalje... zato i trener Rokiju stalno ponavlja no pain
Onaj "ah, cini mi se kao da..." deo je konkretno trebalo da glasi "ah, cini mi se kao da pocinje da mi se smanjuje obim stomaka, kao i da blago nazirem svoj sixpack koga ne videh 20 godina"
Mislio sam da je to jasno iz onog posta, jbg
Pa i sam rekoh da pojas ima placebo efekat... i to kazem ja, koji ga nosim
No pain, no gain
Jer da nije tako - nosio bih pojas gde god da krenem, pa i na tusiranje , a u teretanu ne bih ni ulazio
P.S. Uostalom, kao i ovo sto Ivan rece... naravno da se samim radom trbusnjaka nece postici efekat da se oni odma' i vide. Da, ojacace se trbusni zid... ali ce i dalje biti ispod sloja sala, koje se nece skinuti besomucnim ponavljanjem vezbi za stomak. Bice oni tamo ispod, spremni za pokazivanje - ali tek kada se skine sloj koji ih pokriva.
A to bez neke dijete i kardia ne mere da bude